X. @Tjapko_Poppens

Feest in Barbershop Jan Bartels: felicitaties voor diamanten echtpaar Jan & Gerry

Amstelveen - Feest in de beroemde Amstelveense Barbershop van Jan Bartels aan de Lindenlaan in Amstelveen. Burgemeester Tjapko Poppens kwam vanmiddag de felicitaties overbrengen aan barber Jan en zijn vrouw Gerry vanwege hun 60-jarig huwelijk.

Dat meldt de burgemeester op sociale media. Hij feliciteerde het diamanten echtpaar namens het complete gemeentebestuur.

twitter poppens bartels.jpg


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 12:00

Infinity Cleaning zorgt voor verrassend frisse wind in schoonmaakbranche

Amstelveen - Enthousiast, vrolijk, gedreven, professioneel en helemaal gek van schoonmaken: dat zijn de Amstelveense vriendinnen Natascha & Chella. Ze laten momenteel met hun 2 jaar geleden opgerichte schoonmaakbedrijf Infinity Cleaning een frisse wind waaien in de schoonmaakbranche. Bij Infinity Cleaning doen ze het allemaal net even anders. En wat ze doen, dat doen ze vooral met ontzettend veel plezier. Met blinkende resultaten en tevreden klanten tot gevolg.

Algemeen vandaag 10:41

Gratis meerdere duurzame workshops bezoeken?

Amstelveen - Op de ‘Doe-het-duurzaam markt’ op zaterdag 7 oktober in het Noorddamcentrum in Amstelveen staan marktkramen met leveranciers van zonnepanelen, groene daken, hybride warmtepompen en een doe-het-zelf markt met energiebesparende materialen. Naast de markt worden er gedurende de dag verschillende gratis te volgen presentaties en workshops gegeven.