TC

Feestelijk onthaal voor zilveren atlete Noëlle Roorda

Amstelveen – Atlete Noëlle Roorda is gisterenmiddag bij thuiskomst van de Paralympische Spelen in Tokio, waar ze een zilveren medaille behaalde, warm onthaald in Amstelveen. 

Familie en vrienden ontvingen de zilveren speerwerpster met een hoop blijdschap in Westwijk, nadat ze afgelopen vrijdag in Tokio met een worp van meer dan 40 meter beslag had gelegd op de tweede plek.

Gisterenavond waren diverse paralympische sporters te gast bij Humberto Tan, vanwege het ongekende succes van het paralympische team in Tokio. Daar sprak wielrenner Patrick Bos die samen met Tristan Bangma goud behaalde en was ook de gouden Daniel Abraham Gebru te gast. Daniel behaalde in 2016 ook al goud.


Meer nieuws

Sport vandaag 09:19

Amsterdamse Bos Golf op 27 juni: inschrijven nog mogelijk

Amstelveen - De 11e editie van de Amsterdamse Bos Golf komt er weer aan. Op dinsdag 27 juni 2023 is het Amsterdamse Bos voor één dag omgetoverd in een 18 holes golfbaan. De voorbereidingen zijn in volle gang. Inmiddels hebben zich al veel mensen opgegeven, maar er kunnen er nog een paar bij. Met een flight of individueel!

Kunst & Cultuur vandaag 08:12

Open Ateliers 2023: 60 professionele kunstenaars openen de deuren

Amstelveen - De Atelierroute komt er weer aan. Op zaterdag 17 en zondag 18 juni openen 60 professionele kunstenaars tijdens de Open Ateliers 2023 van 11.00 tot 17.00 uur hun deuren om iedereen kennis te laten maken met hun werk. Voorafgaand aan dit weekend is er bij het Cobra Museum een gratis Centrale Expositie waar de deelnemende kunstenaars ieder alvast één werk laten zien. Ontdek tijdens deze dag verschillende disciplines en laat je verrassen door de gevarieerde kunstwereld.

Evenementen & Activiteiten gisteren 09:38

Tweede editie De Kegel Family Fair op zaterdag 24 juni

Amstelveen - De eerste editie vorig jaar van De Kegel Family Fair was een groot succes. Op zaterdag 24 juni vindt daarom de tweede editie plaats. Tussen 12.00 en 18.30 uur wordt het terrein van de Kegel aan de Bovenkerkerweg omgetoverd tot een heus walhalla voor jong en oud.