TC

Feestelijk onthaal voor zilveren atlete Noëlle Roorda

Amstelveen – Atlete Noëlle Roorda is gisterenmiddag bij thuiskomst van de Paralympische Spelen in Tokio, waar ze een zilveren medaille behaalde, warm onthaald in Amstelveen. 

Familie en vrienden ontvingen de zilveren speerwerpster met een hoop blijdschap in Westwijk, nadat ze afgelopen vrijdag in Tokio met een worp van meer dan 40 meter beslag had gelegd op de tweede plek.

Gisterenavond waren diverse paralympische sporters te gast bij Humberto Tan, vanwege het ongekende succes van het paralympische team in Tokio. Daar sprak wielrenner Patrick Bos die samen met Tristan Bangma goud behaalde en was ook de gouden Daniel Abraham Gebru te gast. Daniel behaalde in 2016 ook al goud.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 20:51

Amstelveen van voorheen (380)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 380 een oude foto van het binnenplein van winkelcentrum Groenhof.

Algemeen 8 dec. 2023 11:41

Maximaal 30 km/u ook in delen Buitenveldert: even wennen

Buitenveldert/Amstelveen - Amstelveners die al moeite hebben om zich aan de maximumsnelheid van 50 kilometer per uur te houden op de Beneluxbaan richting Amsterdam, worden vanaf vandaag extra op de proef gesteld in delen van Buitenveldert: daar geldt sinds vandaag op diverse wegen, zoals de Van Boshuizenstraat, Van Leijenberghlaan en A.J. Ernststraat een maximumsnelheid van 30 km/u.