Patagonias heeft fantastische ijstaarten in het smaakvolle assortiment. [Beeld: Anko Stoffels]

Feestelijke ijstaarten bij Patagonias

AMSTELVEEN - Wist je dat IJssalon Patagonias de ideale locatie is voor jouw nagerecht met de feestdagen? Je kunt het smaakvolle ijs, de feestelijke ijstaarten en verse cakes namelijk gewoon bestellen en serveren tijdens jouw feestdiner.

56 ijssmaken
‘We maken al onze producten zelf. Hebben 56 ijssmaken ontwikkeld en kunnen combinaties ijstaarten maken die jij bij je feestelijke menu vindt passen’, aldus eigenaresse Nuria.

IJstaarten
De heerlijke ijstaarten (vanaf 4 personen) zijn in alle smaakvariaties te verkrijgen. ‘En ook ons ijs kun je in thermo-bekers ophalen en thuis serveren, al dan niet gecombineerd met jouw dessert’, vertelt Nuria gepassioneerd. ‘Ideaal voor de feestdagen dus.’

Bestellen – ook via WhatsApp
De taarten, het ijs, de cakes en al het lekkers van Patagonias is telefonisch of in de winkel te bestellen. Nieuw is de WhatsApp-service. Voor al je vragen en bestellingen kun je simpel en snel via WhatsApp direct contact opnemen met de medewerkers van Patagonias. Gemakkelijker en smaakvoller kan niet.

Geen winterstop
Patagonias kent trouwens geen winterstop. De winkel is - buiten de kerstdagen en nieuwjaarsdag om - het hele jaar geopend!

Informatie
Patagonias | Johannes Calvijnlaan 12 | Telefoon 020 640 04 22 | WhatsApp: 06 18 38 72 74 | info@patagonias.nl | www.patagonias.nl

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine N026, December 2017]
(advertorial)

Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.