© andcmedia

Feestelijke opening &C pop-upstore in Stadshart Amstelveen verplaatst

De feestelijke opening van de &C pop-upstore ‘The Home of Pink’ in Stadshart Amstelveen die morgen (14 maart 2020)  zou plaatsvinden gaat niet door.

Zowel Stadshart Amstelveen als &C volgen de richtlijnen en adviezen van het RIVM nauwlettend. Op basis van de laatste ontwikkelingen hebben beide partijen besloten de feestelijke opening van de pop-upstore ‘The Home of Pink’ tot nader order uit te stellen.

Ditzelfde geldt voor het feestelijke moment op 21 maart waarbij Chantal Janzen aanwezig zou zijn om de taart aan te snijden ter ere van de derde verjaardag van &C. Mochten de richtlijnen en adviezen van het RIVM veranderen zal Stadshart Amstelveen en &C hierover de bezoekers informeren en wordt er een vervangende datum gecommuniceerd.

De winkels in Stadshart Amstelveen blijven open voor publiek en volgen de richtlijnen van het RIVM op. Voor meer informatie over Stadshart Amstelveen zie: www.stadshartamstelveen.nl


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.