© andcmedia

Feestelijke opening &C pop-upstore in Stadshart Amstelveen verplaatst

De feestelijke opening van de &C pop-upstore ‘The Home of Pink’ in Stadshart Amstelveen die morgen (14 maart 2020)  zou plaatsvinden gaat niet door.

Zowel Stadshart Amstelveen als &C volgen de richtlijnen en adviezen van het RIVM nauwlettend. Op basis van de laatste ontwikkelingen hebben beide partijen besloten de feestelijke opening van de pop-upstore ‘The Home of Pink’ tot nader order uit te stellen.

Ditzelfde geldt voor het feestelijke moment op 21 maart waarbij Chantal Janzen aanwezig zou zijn om de taart aan te snijden ter ere van de derde verjaardag van &C. Mochten de richtlijnen en adviezen van het RIVM veranderen zal Stadshart Amstelveen en &C hierover de bezoekers informeren en wordt er een vervangende datum gecommuniceerd.

De winkels in Stadshart Amstelveen blijven open voor publiek en volgen de richtlijnen van het RIVM op. Voor meer informatie over Stadshart Amstelveen zie: www.stadshartamstelveen.nl


Meer nieuws

Corona Amstelveen vandaag 10:03

Blijf thuis, blijf thuis, blijf thuis Amstelveen

Amstelveen – Amstelveen telt diverse aantrekkelijke recreatieplekken en natuurgebieden, maar inwoners van Amstelveen worden dit paasweekiende opnieuw dringend opgeroepen de recreatieplekken in de gemeente zoals (heem-)parken, het Amsterdamse Bos en de natuurgebieden (polders en oeverlanden rond de Poel) niet te bezoeken en thuis te blijven.

Horeca gisteren 11:48

Lekker nieuws: Abina Afhaalservice uitgebreid

Amstelveen – Horecagelegenheid Abina aan de Amsterdamseweg breidt de speciale Afhaalservice uit met twee gerechten: een vegetarische lasagneschotel en de beroemde Oreo Cheesecake zijn aan de afhaalservice toegevoegd.