Felicitaties voor restaurant Aan de Poel: ook 2 Michelinsterren in 2020

Amstelveen - Het Amstelveense restaurant Aan de Poel heeft haar twee Michelin-sterren ook voor 2020 behouden. Bij het restaurant stromen de felicitaties binnen.

'Ontzettend trots dat we weer bekroond zijn met 2 Michelinsterren! Grote dank aan alle leveranciers, gasten en bovenal ons personeel. Op naar een fantastisch 2020!', meldt het restaurant van Stefan van Sprang en Robbert veuger op social media, nadat vanmorgen de Michelinsterren bekend werden gemaakt.

Aan de Poel blijft het enige sterrenrestaurant in Amstelveen en is een van de 18 tweesterrenrestaurants in Nederland. Aan de Poel heeft al sinds  eind 2012 twee Michelinsterren. 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.