Fiets4Daagse

Fiets4Daagse Amstelveen start dinsdag 30 mei

Amstelveen - AmstelveenSport organiseert samen met Doortrappen van dinsdag 30 mei tot en met vrijdag 2 juni de Fiets4daagse in Amstelveen. Fietsen is één van de makkelijkste manieren om in beweging te komen. Samen met anderen fietsen is nog leuker en gezelliger. Blijf dus niet zitten, kom lekker fietsen tijdens de Fiets4Daagse in Amstelveen! Zo maak je ook meteen kennis met andere fietsliefhebbers.  

Dagelijkse tocht

Onder begeleiding van een buurtsportcoach van AmstelveenSport en een fietscoach van Doortrappen wordt er dagelijks een mooie tocht gefietst van ongeveer 25 kilometer. De start is elke ochtend om 9.00 uur vanaf het Noorddamcentrum, Noorddammerweg 1 in Bovenkerk. De kosten zijn € 2,50 per fietstocht. Deelnemers ontvangen een gratis fietsspiegel. Op=Op.

Meer informatie en inschrijven: www.amstelveensport.nl/fiets4daagse

Doortrappen tot je 100-ste

De Fiets4Daagse is de Kick-Off voor de wekelijkse fietstocht op de donderdagochtend, telkens om 9.00 uur vanaf het Noorddamcentrum. Deze tochten starten donderdag 8 juni. Gefietst wordt in verschillende groepen, afhankelijk van het soort fietsen en conditie. Meer informatie op: www.notabenebovenkerk.nl/doortrappen. De finale van deze fietsperiode is tijdens de slotdag van de Nationale Sportweek, Amstelveen on Wheels op zondag 24 september; alles wat rolt komt dan samen op het Stadsplein.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 12:32

Koninklijke onderscheiding Renske Peters stichting Beschermers Amstelland

Amstelveen - Op 4 juni ontving Renske Peters uit handen van burgemeester Tjapko Poppens een koninklijke onderscheiding tijdens de opening van de 15e Amstellanddag op Wester-Amstel. Renske Peters kreeg dit lintje vanwege haar jaarlange, onvermoeibare inzet voor de bescherming van de natuur in het Amstelland. 

Kunst & Cultuur gisteren 11:00

Kaartverkoop Schouwburg Amstelveen vliegend van start

Amstelveen - Het nieuwe theaterprogramma van Schouwburg Amstelveen valt in de smaak bij het publiek. Op zaterdag 3 juni ging de voorverkoop voor het nieuwe seizoen vliegend van start. Vooral voor cabaret was de belangstelling groot, maar ook de rest van de programmering valt in goede aarde; met bijna 20.000 verkochte kaarten op de eerste dag van de verkoop spreekt het theater van een heel mooie start van de voorverkoop.