Davey Photography, Davey Baas
112

Fietsende maaltijdbezorger aangereden op rotonde Keizer Karelweg/Graaf Aelbrechtlaan

Amstelveen - Op de rotonde Keizer Karelweg/Graaf Aelbrechtlaan is vrijdagavond een maaltijdbezorger te fiets aangereden door een auto. 

Het ging even voor half in de avond mis, in regenachtige omstandigheden. De bezorger kwam bij de aanrijding ten val. De opgeroepen ambulancedienst heeft zich over de gewonde bezorger ontfermd.

112 maaltijdbezorger ongeval amstelveenz dpdb 140624.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas

De politie zette de rotonde tijdelijk af voor nader onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.


Meer nieuws

112 gisteren 15:09

Auto's in botsing op kruising Beneluxbaan/Gondel

Amstelveen - Niet voor het eerst heeft er een aanrijding plaatsgevonden op het kruispunt Beneluxbaan/Gondel in Amstelveen Zuid. Twee auto's botsten op elkaar met flinke blikschade tot gevolg.

Politiek 23 jul. 2024 11:37

Burgerbelangen Amstelveen: zorgwoningen Maccabiadelaan toewijzen aan kwetsbare mensen met zorgvraag

Amstelveen – Op initiatief van de lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) gaat het College van B en W onderzoeken hoe de 41 zorggeschikte woningen aan de Maccabiadelaan direct kunnen worden toegewezen aan kwetsbare mensen met een zorgvraag. Ook wordt op initiatief van de lokale partij informatie over zorg beter toegankelijk voor inwoners met een hulpvraag.

Politiek 23 jul. 2024 11:30

Actief voor Amstelveen tevreden zomerreces in

Amstelveen – De lokale politieke partij actief voor Amstelveen is tevreden het politieke zomerreces ingegaan. De partij zag vorige week tijdens de behandeling van de Perspectiefnota drie moties aangenomen worden.