Davey Photography, Davey Baas
112

Fietser en snorscooter betrokken bij ongeval Groenelaan

Amstelveen - Op de Groenelaan in Amstelveen Zuid heeft donderdagmiddag een ongeval plaatsgevonden, waarbij een fietser en een bestuurder van een (snor-)scooter betrokken waren.

De hulpdiensten kregen rond kwart voor vier melding van een ongeval met letsel. Het ongeluk vond plaats ter hoogte van de Aquariusflat die thans in renovatie is.

De toegesnelde ambulancedienst heeft zich voor zover bekend ontfermd over 2 gewond geraakte personen. Het is onduidelijk wat precies is voorgevallen; vermoedelijk was er sprake van een botsing. De fiets raakte flink beschadigd en had een krom voorwiel. De politie kwam ter plaatse voor nader onderzoek.

Deze week hebben al meer ongevallen plaatsgevonden waarbij fietsers gewond raakten. Gisteren werd een fietser geschept aan de Oranjebaan en maandag ging het mis aan de Noorddammerlaan.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:21

Amstelveen van voorheen (270)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 270 een foto van het Augustinuspark, die we kregen toegestuurd door Bert van den Broek van Hubo Lambertus van den Broek. 

Algemeen 23 okt. 2021 13:02

Energiebesparen: Amstelveen zet vol in op Klimaatweek

Amstelveen - Gemeente Amstelveen doet ook dit jaar doet mee aan de Nationale Klimaatweek, die loopt van 27 oktober tot en met 5 november 2021. Tijdens deze Klimaatweek attendeert gemeente Amstelveen inwoners extra op diverse duurzame  acties en helpt het inwoners op weg om energie te besparen.

112 22 okt. 2021 19:46

Brandweer blust keukenbrand aan Kringloop

Amstelveen - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt naar Kringloop in de wijk Groenelaan naar aanleiding van een keukenbrand in een bungalow.