Davey Photography, Davey Baas
112

Fietser geschept op rotonde Sportlaan/Beneluxbaan

Amstelveen - Op de rotonde Beneluxbaan/Sportlaan in Amstelveen is zaterdagmiddag een fietser geschept door een automobilist. 

De fietser is met hoofdletsel overgebracht naar een ziekenhuis.

De politie zette de rotonde, een plek waar vaker ongevallen plaatsvinden, af voor nader onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.

De (elektrische) fiets raakte zwaar beschadigd. De bewuste rotonde staat bij veel weggebruikers te boek als gevaarlijk. In 2021 kwam op de rotonde een fietser om het leven bij een ernstige aanrijding met een auto.


Meer nieuws

112 gisteren 15:09

Auto's in botsing op kruising Beneluxbaan/Gondel

Amstelveen - Niet voor het eerst heeft er een aanrijding plaatsgevonden op het kruispunt Beneluxbaan/Gondel in Amstelveen Zuid. Twee auto's botsten op elkaar met flinke blikschade tot gevolg.

Politiek 23 jul. 2024 11:37

Burgerbelangen Amstelveen: zorgwoningen Maccabiadelaan toewijzen aan kwetsbare mensen met zorgvraag

Amstelveen – Op initiatief van de lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) gaat het College van B en W onderzoeken hoe de 41 zorggeschikte woningen aan de Maccabiadelaan direct kunnen worden toegewezen aan kwetsbare mensen met een zorgvraag. Ook wordt op initiatief van de lokale partij informatie over zorg beter toegankelijk voor inwoners met een hulpvraag.

Politiek 23 jul. 2024 11:30

Actief voor Amstelveen tevreden zomerreces in

Amstelveen – De lokale politieke partij actief voor Amstelveen is tevreden het politieke zomerreces ingegaan. De partij zag vorige week tijdens de behandeling van de Perspectiefnota drie moties aangenomen worden.