Davey Photography, Davey Baas
112

Fietser geschept op rotonde Van der Hooplaan/Sportlaan

Amstelveen - Op de rotonde Van der Hooplaan/Sportlaan in Amstelveen is woensdagavond een fietser aangereden door een auto.

Het ongeval vond rond kwart voor 8 plaats. Hulpdiensten werden direct gealarmeerd en kwamen met grote spoed ter plaatse. Het slachtoffer lag gewond op het wegdek, vlak voor de auto. Ambulancepersoneel ontfermde zich bij aankomst direct over de fietser.

112_ongeval_dpdb.jpg

Het slachtoffer is met (onbekend) letsel naar een ziekenhuis vervoerd. De fiets raakte flink beschadigd bij de aanrijding.

112_fietser_geschept_rotonde_hoolaan_dpdb.jpg

De politie zette de rotonde af en stelde een onderzoek  in naar het ongeval. Op de rotonde Van der Hooplaan/Sportlaan hebben al vaker soortgelijke ongevallen plaatsgevonden.

Gisterenavond vond ook al een ongeval plaats aan de Van der Hooplaan: een jonge fietsster werd op de kruising met de Beneluxbaan aangereden door een auto .


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.

Zakelijk gisteren 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport 23 apr. 2024 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.