Davey Photography, Davey Baas
112

Fietser gewond bij aanrijding langs Amsteldijk

Amstelveen - Een fietser is zondagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Amsteldijk Zuid in Amstelveen.

Het ongeval vond plaats ter hoogte van het viaduct met de A9 nabij de Oude Molen (voormalige kruitfabriek).

Hulpdiensten werden rond kwart voor 1 met grote spoed opgeroepen. De fietser lag gewond op het wegdek; de ambulancedienst heeft zich over hem ontfermd, nadat omstanders ook hulp verleenden.

Het is vanwege het fraaie najaarsweer vandaag behoorlijk druk langs de Amstel; het ongeval trok de aandacht van diverse passanten.

112_amsteldijk_ongeval_zondagmiddag_amstelveen.jpg

De politie was ter plaatse voor nader onderzoek naar de oorzaak van het ongeval; vermoedelijk heeft een auto de fietser geschampt waarop de fietser ten val kwam, maar de exacte toedracht wordt nog onderzocht.

auto_112_amsteldijk_beschadigd.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:21

Amstelveen van voorheen (270)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 270 een foto van het Augustinuspark, die we kregen toegestuurd door Bert van den Broek van Hubo Lambertus van den Broek. 

Algemeen 23 okt. 2021 13:02

Energiebesparen: Amstelveen zet vol in op Klimaatweek

Amstelveen - Gemeente Amstelveen doet ook dit jaar doet mee aan de Nationale Klimaatweek, die loopt van 27 oktober tot en met 5 november 2021. Tijdens deze Klimaatweek attendeert gemeente Amstelveen inwoners extra op diverse duurzame  acties en helpt het inwoners op weg om energie te besparen.

112 22 okt. 2021 19:46

Brandweer blust keukenbrand aan Kringloop

Amstelveen - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt naar Kringloop in de wijk Groenelaan naar aanleiding van een keukenbrand in een bungalow.