EvL, Rob Franken
112

Fietser gewond bij aanrijding met auto aan Nesserlaan

Amstelveen - Een fietser is donderdag aan het einde van de middag gewond geraakt na een botsing met een automobilist aan de Nesserlaan.

Het ongeval vond rond tien over vijf plaats, door nog onduidelijke oorzaak. De hulpdiensten snelden naar de ongevallocatie ter hoogte van de oversteek tussen Galjoen en de Middenweg.

De fietser is na eerste verzorging ter plaatse per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De Nesserlaan werd afgezet voor verkeer en er is een onderzoek gestart naar de toedracht van de aanrijding.

onderzoek_112_nesserlaan_evlrf.jpg
Onderzoek na het ongeval. Foto's: EvL, Rob Franken

De Nesserlaan is een relatief smalle weg met rode fietsstroken aan beide zijden die loopt tussen rivier De Amstel (Amsteldijk) en de Bovenkerkerweg.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 12:12

Han Tsai: wijkagent in Amstelveen en bruggenbouwer tussen culturen

Amstelveen - Han Tsai is sinds het najaar van 2020 wijkagent in het Oude Dorp en Bovenkerk in Amstelveen. Maar daarnaast vervult hij ook een andere, belangrijke en inmiddels onmisbare rol die hij allerminst lichtvaardig opneemt: als coördinator van het officiële Chinees Netwerk van Politie Eenheid Amsterdam is hij een vertrouwd aanspreekpunt voor een groeiend aantal Aziatische inwoners in deze regio en daarmee een belangrijke bruggenbouwer tussen diverse culturen.

Algemeen gisteren 16:00

JobZ: Grand Hotel Amstelveen zoekt Food & Beverage Supervisor

Amstelveen - Zoek jij een nieuwe baan en wil je graag in (de omgeving van) Amstelveen werken? Via AmstelveenZ JobZ kan je wellicht een leuke baan in de buurt vinden.  Zo zoekt Grand Hotel Amstelveen momenteel een Food & Beverage Supervisor.