EvL, Rob Franken
112

Fietser gewond bij aanrijding op DDI-kruispunt A9/Stadshart

Amstelveen - Bij de afrit van Rijksweg A9 nabij Stadshart Amstelveen is vrijdagmiddag een fietser gewond geraakt bij een aanrijding met een auto.

De hulpdiensten, waaronder een Mobiel Medisch Team, werden opgeroepen. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

112_aanrijding_kkp_amstelveen_rf2.jpg
Foto's: EvL, Rob Franken

De politie heeft een deel van afrit afgezet en doet onderzoek naar de toedracht. Ook Verkeers Ongevallen Analyse is gearriveerd. Het is nog onduidelijk wat de toedracht is van het ongeval.

DDI

Het DDI-verkeersknooppunt bij de A9/Stadshart  (DDI staat voor 'Diverging Diamond Interchange') wordt door verkeersdeelnemers geregeld als onoverzichtelijk ervaren. Sinds de aanleg, vanwege de verbreding van de A9, hebben er al diverse ongevallen plaatsgevonden. Begin augustus botsten een vrachtwagen en een bus nog op elkaar


Meer nieuws

112 vandaag 19:34

Scooter en fiets in botsing op fietspad Bovenkerkerweg

Amstelveen - De bestuurders van een scooter en een fiets zijn maandagavond met elkaar in botsing gekomen op het fietspad van de Bovenkerkerweg ter hoogte van de Burgemeester Wiegelweg (Westwijk).

Algemeen vandaag 10:51

Staking streekvervoer in Amstelveen

Amstelveen - Bij de standplaats van Connexxion-bussen in Amstelveen Zuid hebben diverse chauffeurs zich vanmorgen vroeg verzameld vanwege de eerder aangekondigde staking in het streekvervoer.

Sport vandaag 07:00

Grensverleggend hardlopen

Amstelveen - Wat begon als klein hardlooprondje om het hoofd leeg te maken, is uitgegroeid tot lange afstanden rennen. Manon Schutter (41) is hardloopster en rende afgelopen november van Boston naar New York. In elf dagen liep ze met een groep vrouwen maar liefst 550 kilometer. ‘Ja, dat is ruim een marathon per dag’, lacht ze. Wij spraken met haar over deze topprestatie en andere hardloopervaringen.  

Advertorial Algemeen vandaag 07:00

Co to Go lanceert avondconcept: wees er als de kippen bij!

Aalsmeer - Loogman tanken en wassen breidt Co to Go uit. Vanaf vandaag start Co to Go 7 dagen per week met een avondconcept. Gegrilde kip, maaltijdsalades en dit alles eventueel aangevuld met gebakken aardappelen en sausjes.