Davey Photography, Davey Baas
112

Fietser gewond bij aanrijding Oranjebaan-oprit naar Beneluxbaan

Amstelveen - Een fietser is donderdagochtend gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de oprit van de Oranjebaan richting Beneluxbaan, een plek waar vaker ongevallen gebeuren.

De hulpdiensten werden even na 09.00 uur gealarmeerd en waren spoedig ter plaatse.

112 aanrijding amstelveen fiets auto oranjebaan dpdb 010623.jpg

De fiets van het slachtoffer liep een krom voorwiel op en de fietser zelf moest na behandeling ter plekke door ambulancepersoneel, worden overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie was ook ter plaatse voor onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Pech voor de politie

De politie zette de oprit af, waarbij de politiewagen onfortuinlijk genoeg een lekke band opliep.

112_lekke_band_politie_dpdb_010623.jpg

112_lekke_band_politie.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:11

Introductiecursus Latin & Ballroom bij Dansschool Mittelmeijer

Amstelveen - Altijd al eens danslessen willen volgen, maar heb je geen idee hoe te beginnen? Aanstaande vrijdag en zondag starten op dansschool Mittelmeijer beginnerslessen Latin & Ballroom. De cursus is geschikt voor alle leeftijden en de introductiecursus laat jou in vier lessen ontdekken of jouw hart ligt bij dansstijlen als Cha-cha-cha, Jive en Samba.

Politiek 26 sep. 2023 19:41

Actief voor Amstelveen in de bres voor bloemenstal op Stadshart die weg moet

Amstelveen - De lokale politieke partij Actief voor Amstelveen zal tijdens de raadsvergadering van woensdag 27 september een motie indienen voor herijking van het huidige standplaatsenbeleid in Amstelveen. Dit naar aanleiding  van de bloemenstal van ondernemer Maikel Brand op Stadshart Amstelveen, die per 1 januari 2024 moet vertrekken.

Algemeen 26 sep. 2023 13:59

Gemeentelijke hulp bij verduurzamen van gebouwen met meerdere eigenaren

Amstelveen - Bij het verduurzamen van een appartementencomplex met gezamenlijke eigenaren komt veel kijken en elk complex is uniek. Daarom biedt de gemeente Amstelveen advies om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) op weg te helpen. Wethouder Floor Gordon bracht recent een bezoek aan Bankrashof en de Emmakade waar twee VvE’s duurzaamheidsmaatregelen nemen.