Davey Photography, Davey Baas
112

Fietser ondersteboven gereden door scooter; veroorzaker gaat ervandoor

Uithoorn - Aan de Randweg in Uithoorn is maandagavond een fietser ondersteboven gereden door een scooterrijder. De scooterbestuurder ging er, in plaats van zich over het slachtoffer te ontfermen, vandoor.

De fietser belandde door de aanrijding op het wegdek. De toegesnelde ambulancedienst heeft zich over de gewond geraakte fietser ontfermd. Het slachtoffer kreeg warmhoudend folie om zich heen en op het wegdek lag een plas bloed; het is onbekend hoe het slachtoffer er aan toe is.

112-fietser)aangereden_uithoorn2_dpdb (1).jpg
Davey Photography, Davey Baas

Het ongeval vond plaats rond 19.00 uur. De politie stelde direct een onderzoek in;. ook de dienst Forensische Opsporing Verkeer (VOA) kwam ter plaatse voor nader sporenonderzoek. De weg werd enige tijd afgesloten en afgezet met linten.

Tips welkom

De vluchtende scooterrijder is nog niet getraceerd. Van de scooterrijder is op dit moment nog geen signalement beschikbaar, anders dan dat het een mannelijke bestuurder was. Tips aangaande het ongeval zijn welkom: mensen die iets gezien hebben of meer weten van het ongeval of mogelijk (dashcam-)beelden hebben kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. 


Meer nieuws

Politiek gisteren 10:49

Politiek Plein Amstelveen: op naar de gemeenteraadsverkiezingen (1)

Amstelveen – In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 worden lokale media in toenemende mate bestookt met politieke persberichten.  Om een beetje overzicht te creëren verzamelt AmstelveenZ in de rubriek Politiek Plein Amstelveen vanaf december 2021 wekelijks de diverse (pers-)berichten die de partijen in Amstelveen hebben uitgegeven in één verzamelbericht.

Onderwijs & Educatie gisteren 09:00

Noor & Amaya in de Kinderrijk Kinderraad

Amstelveen - Op 20 november is de jaarlijkse Internationale Dag van de Rechten van het Kind. KinderRijk vindt het belangrijk om kinderen de ruimte te geven hun stem te laten horen. De organisatie wil weten wat er in de kinderen omgaat en luistert naar wat hen bezighoudt. Om die reden is vorig jaar de KinderRijk KinderRaad opgericht. Het woord is aan leden Noor en Amaya.