VLN Nieuws
112

Fietser zwaargewond bij aanrijding met touringcar; traumaheli ingezet

Aalsmeer/ Amstelveen - Aan de Mr. Jac. Takkade in Aalsmeer is zondagmiddag rond 13.00 uur een fietser zwaargewond geraakt na een aanrijding met een touringcar. 

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de inrit naar het hotel dat ligt ter hoogte van de Bosrandbrug. Politie, ambulances en een traumahelikopter waren snel ter plaatse.

112 traumaheli vln.jpg

Het slachtoffer is met onbekend letsel met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Een trauma-arts is met het slachtoffer meegereden in de ambulance naar het ziekenhuis. 

Het is onduidelijk wat de oorzaak is van de aanrijding. De verkeersongevallenspecialisten van de politie doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De omgeving is afgezet.


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 12:00

Infinity Cleaning zorgt voor verrassend frisse wind in schoonmaakbranche

Amstelveen - Enthousiast, vrolijk, gedreven, professioneel en helemaal gek van schoonmaken: dat zijn de Amstelveense vriendinnen Natascha & Chella. Ze laten momenteel met hun 2 jaar geleden opgerichte schoonmaakbedrijf Infinity Cleaning een frisse wind waaien in de schoonmaakbranche. Bij Infinity Cleaning doen ze het allemaal net even anders. En wat ze doen, dat doen ze vooral met ontzettend veel plezier. Met blinkende resultaten en tevreden klanten tot gevolg.

Algemeen vandaag 10:41

Gratis meerdere duurzame workshops bezoeken?

Amstelveen - Op de ‘Doe-het-duurzaam markt’ op zaterdag 7 oktober in het Noorddamcentrum in Amstelveen staan marktkramen met leveranciers van zonnepanelen, groene daken, hybride warmtepompen en een doe-het-zelf markt met energiebesparende materialen. Naast de markt worden er gedurende de dag verschillende gratis te volgen presentaties en workshops gegeven.