VTF, Laurens Niezen
112

Fietsers betrokken bij ongevallen in Amstelveen en Aalsmeer

Amstelveen/Aalsmeer - Bij ongevallen in zowel Amstelveen als Aalsmeer zijn maandagmiddag fietsers gewond geraakt als gevolg van een aanrijding.

In Amstelveen ging het maandagmiddag rond half drie mis aan de Noorddammerweg. Daar kwam een auto in aanrijding met een fietsster bij een uitrit ter hoogte van Gunterstein. De fietsster belandde op het wegdek. De ambulancedienst heeft de vrouw vervolgens verzorgd, nadat diverse passanten direct te hulp waren geschoten.

112-Fietser_ongeval_westwijk.jpg
Een aanrijding tussen een fietsster een automobilist aan de Noorddammerweg in Amstelveen

Motor en fiets in aanrijding

In Aalsmeer ging het omstreeks kwart over vijf mis aan de Ophelialaan. Daar kwam een motorrijder in aanrijding met een fietser ter hoogte van de Aalsmeerderweg.

Zowel de motorrijder als de fietser kwamen ten val, de motorrijder raakte daarbij niet gewond. De fietser is met onbekend letsel met spoed naar een ziekenhuis overgebracht. Zowel de fiets (krom voorwiel) als de motor raakten beschadigd.

112_vtf-fietsongevallen.jpg
Een motorrijder en een fietser botsten aan de Ophelialaan.

In beide gevallen kwam de politie ter plaatse om nader onderzoek te doen naar de toedracht van de aanrijding.

Foto's: VTF, Vivian Tusveld & Laurens Niezen


Meer nieuws

Sport vandaag 14:36

Dutch Para Dance van start in De Meerkamp

Amstelveen - Het internationale Dutch Para Dance Event, het grootste rolstoeldansevenement ter wereld, met deelnemers uit tientallen landen is vandaag officieel van start gegaan in De Meerkamp in Amstelveen. 

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.