VTF
112

Fietsers botsen op elkaar; traumateam opgeroepen

Amstelveen - Twee fietsers zijn vrijdagavond laat hard met elkaar in botsing gekomen nabij de Flevolaan in het noorden van Amstelveen.

Het ongeval vond plaats omstreeks half twaalf, op een pad dat parallel loopt achter de flats aan de Flevolaan. Twee ambulances en een mobiel traumateam werden met grote spoed opgeroepen vanwege de ernst van het incident.

Een fietser is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Ook de politie was met diverse eenheden ter plaatse, voor onderzoek naar de toedracht van de botsing.

Foto: VTF


Meer nieuws

Algemeen vandaag 19:51

Amstelveen heeft er een nieuw monument bij

Amstelveen – De gemeente heeft een gebouw aan Schokland 14 in Amstelveen Noord, dat vroeger dienst deed als telefooncentrale, tot gemeentelijke monument verklaard.

Corona Amstelveen vandaag 18:30

Extra hulp en zorg voor kwetsbare kinderen in Amstelveen

Amstelveen - Sinds de schoolsluiting werkt gemeente Amstelveen samen met scholen en kinderdagverblijven om kwetsbare kinderen en gezinnen in Amstelveen goed in beeld te krijgen en hun passende hulp te geven.

Kunst & Cultuur vandaag 13:30

Amstelveen steunt kunst & cultuurinstellingen

Amstelveen - Het college van B en W heeft samen met de gemeenteraad een eerste set aan maatregelen aangekondigd, zodat er bij kunst & cultuurinstellingen in Amstelveen geen zorgen hoeven te zijn over prestatie-eisen, medewerkers of de voortzetting van de bedrijfsvoering van de onderneming of instelling.

Wonen vandaag 11:12

Momenteel ca. 400 woningen en appartementen te koop in Amstelveen

Amstelveen - In de huidige corona-periode staan circa 400 woningen en appartementen te koop in Amstelveen. Dat meldt makelaar Geijsel Kroon, dat in verband met de coronacrisis potentiele kopers de mogelijkheid tot virtuele bezichtigingen biedt.