Beeld Rijkswaterstaat (het fietspad rechts wordt afgesloten)

Fietspad aan westzijde Stadshart/Keizer Karelweg definitief uit roulatie

Amstelveen – Het fiets- en voetpad dat ter hoogte van het Stadshart aan de westzijde van de Keizer Karelweg loopt (tussen de Thorbeckelaan en Ouderkerkerlaan) wordt vanaf woensdag 24 februari 7.00 uur definitief afgesloten.

De komende maanden wordt gestart met grondwerkzaamheden aan de zuidkant van de A9, waarna de Keizer Karelweg wordt aangepast. Het fietspad aan de westkant, dat nu onder het viaduct van de A9 doorgaat, verdwijnt  definitief, meldt Rijkswaterstaat

De nieuwe route voor fietsers en voetgangers leidt via het bestaande fiets- en voetpad aan de andere kant (oostkant) van de Keizer Karelweg (aan de kant van het busstation). Fietsers en voetgangers worden met borden gewezen op de nieuwe route en oversteekplaatsen. Fietsers en voetgangers kunnen vanaf woensdag dus alleen nog gebruik maken van de oostzijde, zie ook onderstaand kaartje:

kaartje_fietspad_kkw.jpg


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 20:11

Amstelveen van voorheen (257)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 257 een oude foto van kaasboerderij Clara Maria aan aan de Bovenkerkerweg 106.

Rubriek: Nog even geduld a.u.b! gisteren 11:42

Nog even geduld a.u.b! (Project A9, Aflevering 5)

Amstelveen  - In de rubriek 'Nog even geduld a.u.b.!' volgt AmstelveenZ.nl de ontwikkelingen rond het grootste infrastructurele bouwproject van Amstelveen: de verdieping en verbreding van de A9 dwars door de gemeente. De werkzaamheden op diverse locaties zijn omvangrijk.

Algemeen 24 jul. 2021 12:14

Amstelveen staat open voor straatnaam Peter R. de Vries

Amstelveen – Gemeente Amstelveen staat open om Peter R. de Vries een straatnaam toe te kennen indien daartoe een verzoek wordt ingediend. De vermoorde misdaadverslaggever woonde 23 jaar in Amstelveen.

112 23 jul. 2021 15:26

Aanrijding op Sportlaan: fiets/auto

Amstelveen - Op de Sportlaan, nabij de rotonde met de Beneluxbaan, heeft vrijdagmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen een automobilist en een fietser.