Davey Photography, Davey Baas
112

Fietsster aangereden op kruising Beneluxbaan/Van der Hooplaan

Amstelveen - Op de kruising Beneluxbaan/Van der Hooplaan in Amstelveen Zuid is dinsdagavond een meisje op een fiets aangereden door een auto.

Het ongeval gebeurde rond kwart over 7, op de fiets- en voetgangersoversteek die loopt tussen Middenhoven (Grote Beer) richting de Van der Hooplaan.

De gealarmeerde ambulancedienst heeft zich ontfermd over het slachtoffer: het is onduidelijk hoe zij er aan toe is.

De polite zette een deel van de kruising af om onderzoek te doen naar de toedracht van de aanrijding: daarover is nu nog niets bekend.

112_Mesijse.jpg

Op de kruising hebben in het verleden vaker ongevallen plaatsgevonden. In oktober 2017 vond er een ernstig ongeval plaats toen op hetzelfde punt een 16-jarig meisje werd geschept.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 20:14

Amstelveen van voorheen (404)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 404 een oude foto uit 1977 van het begin van de aanleg van het Amstelveense raadhuis aan de Poel.

Sport gisteren 19:39

Honderden kinderen genieten van succesvolle Poeldag Amstelveen

Amstelveen - Honderden kinderen hebben vandaag genoten van de Poeldag in Amstelveen, een gratis evenement waarbij jong en oud tal van sporten konden beoefenen. De organisatie spreekt van een succes, ondanks dat het weer in de middag niet helemaal meehielp.

Algemeen gisteren 18:43

Geschokte reacties na doodschieten vier zwanenjongen

Aalsmeer - De Dierenambulance in deze regio en de Zwanengroep Zuid-Holland hebben net als talloze mensen geschokt gereageerd nadat een inwoner van Aalsmeer vier zwanenjongen doodschoot op zijn landje in Aalsmeerderbrug.

Algemeen gisteren 12:18

Uniek kijkje achter de A9-schermen tijdens Dag van de Bouw, ook fietsrondleidingen

Amstelveen / Ouderkerk – Het is zaterdag 8 juni weer ‘Dag van de Bouw’ en ook in Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel is deze dag van alles te beleven. A9-aannemer VeenIX, Rijkswaterstaat en de gemeente Amstelveen organiseren tussen 12.00 en 17.00 uur allerlei activiteiten voor jong en oud rond de A9. Ook zijn er fietsrondleidingen (vooraf inschrijven) langs de werkzaamheden.

Algemeen 24 mei 2024 18:31

Sunday Floating Foodbar wordt unieke horecalocatie aan De Poel

Amstelveen - ‘Sunday Floating Foodbar’ zal de naam worden van het nieuwe horecaconcept op de locatie van het voormalige Poels’ Up aan de Noordelijke Poeloever in Amstelveen. Ondernemers Erwin van der Laan en Daan Kroone hopen eind juli de eerste gasten te kunnen ontvangen.