Davey Photography, Davey Baas
112

Fietsster geschept op rotonde Groenelaan/Laan van de Helende Meesters

Amstelveen - Op de rotonde Groenelaan/Laan van de Helende Meesters is donderdagmiddag een fietsster geschept.

Het ongeval gebeurde rond tien over 2 in regenachtige omstandigheden. Een auto kwam op de rotonde in aanrijding met de overstekende fiets. Hulpdiensten werden gealarmeerd en het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Door het ongeval werd een deel van de Groenelaan afgesloten, met flinke opstoppingen tot gevolg. Er wordt onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Recent heeft gemeente Amstelveen de veiligheid van alle Amstelveense rotondes gecheckt en waar mogelijk aangepast, vanwege het grote aantal ongelukken op rotondes. Uit onderzoek bleek dat op deze rotonde een bewegwijzeringsbord verplaatst moest worden.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 20:08

Amstelveen van voorheen (207)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 207 een foto uit het Amsterdamse bos uit 1967.

Algemeen 8 aug. 2020 08:00

Hoe gaat het met Rens en Rachel van Hilst op Camping44? (Wij Emigreren, SBS6)

Amstelveen - AmstelveenZ verhaalde begin dit jaar over de avonturen van Rens & Rachel van Hilst, die eind 2018 Amstelveen vaarwel zwaaiden om een volledig nieuw leven op te bouwen en een boerencamping (Camping44) te beginnen in het Italiaanse Loro Piceno. Hoe gaat het nu met het gezin, dat in 2019 te zien was in de eerste aflevering van Wij Emigreren bij SBS6?