EvL, Rob Franken
112

Fietsster gewond bij aanrijding met shovel

Amstelveen - Aan Kringloop in de wijk Groenelaan is maandagochtend een fietsster gewond geraakt bij een aanrijding met een shovel.

Het ongeval gebeurde even voor half elf ter hoogte van basisschool De Akker, waar bestratingswerkzaamheden worden uitgevoerd.

De toegesnelde ambulancedienst heeft zich over de vrouw ontfermd; ze is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

112-kringloop_ecvlfietsshovel.jpg

Foto's: Rob Franken (EvlL).

De politie is ter plaatse om nader onderzoek te verrichten naar de toedracht van het ongeval.


Meer nieuws

Horeca vandaag 13:00

Maak kennis met Willie Wong

Amstelveen - Het nieuwe bezorg- en afhaalrestaurant Willie Wong aan de Amsterdamseweg 412 bezorgt sinds deze zomer de lekkerste oer-Hollandse Chinees Indische gerechten in een nieuwe stijl bij Amstelveners aan huis. Willie Wong opende afgelopen zomer de eerste pilot store in Amstelveen, met als doel de op Nederland gerichte Chinees-Indische keuken nieuw leven in te blazen en de pakkende formule in meer steden uit te rollen.

Advertorial Winkels gisteren 11:00

Optometrie onder de loep

Amstelveen - Maar liefst 80% van het aantal patiënten met milde oogproblematiek kan worden onderzocht/verholpen door een optometrist. Alleen hebben veel mensen er nog nooit van gehoord. Zelfs huisartsen zijn soms onbekend met het beroep.