Filialen McDonald’s Amstelveen in actie tegen zwerfafval

Filialen McDonald’s Amstelveen in actie tegen zwerfafval Foto: McDonalds-fliiaal Stadshart Amstelveen. AmstelveenZ

Amstelveen - De Amstelveense vestigingen van McDonald’s in het Stadshart en aan de Zijdelweg gaan zaterdag 23 maart 2019 de strijd aan tegen zwerfafval in het kader van de Landelijke Opschoondag.


- Lees verder onder deze advertentie -

‘We doen er met onze restaurants iedere dag zoveel mogelijk aan om het gasten makkelijk te maken afval op te ruimen. En meerdere keren per dag ruimen onze medewerkers de omgeving op, niet alleen het McDonald’s terrein, maar ook ruim daarbuiten. Toch belandt er nog steeds afval op straat. Om extra aandacht te vragen voor een schone omgeving, komen wij tijdens de Landelijke Opschoondag in actie’, melden de McDonalds’s filialen in gezamenlijke reactie.

Iedereen uitgenodigd om aan te sluiten

Dit jaar doen alle filialen in de regio Amsterdam mee. ‘Daar zijn we trots op. Zo laten we zien dat we met z’n allen samenwerken om afval in de buurt te beperken. Iedereen is van harte uitgenodigd om zich aan te sluiten op 23 maart en samen met ons de handen uit de mouwen te steken.’ De Landelijke Opschoondag is een jaarlijks initiatief van Stichting Nederland Schoon, waarbij bedrijven, gemeenten en vrijwilligers samen de strijd aangaan tegen zwerfafval.


Reacties