Filosoferen over vrij denken

Zondag 6 oktober 2019 - Onder het genot van een kop koffie of thee met elkaar in gesprek over filosofie en meditatie.

De grote filosofische stromingen uit Oost en West willem allemaal dat je leert zelf te denken en niet klakkeloos meningen van anderen overneemt en daar naar leeft. Authenticiteit, verbindag maken wie je werkelijk ten diepste bent, is de basis van waaruit je moet leven. Het is lang niet altijd gemakkelijk om deze diepe basis in jezelf te vinden. De filosofie van het Boeddhisme, de Indiase Vedanta en yoga, het Soefisme en het Christendom, geven heel veel handvatten om deze verbinding wel te kunnen maken. Kennis en meditatie zijn hierbij sleutelbegrippen. Deze bijeenkomst is bedoeld om ervaringen uit te wisselen en te kijken hoe filosofie en meditatie kunnen helpen.

Datum: 6 oktober 2019
Tijd: 14.00 - 16.00 uur
Kosten: gratis inclusief een kop koffie en thee

Graag opgeven via 020 23 78 638.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen. 

Advertorial Evenementen & Activiteiten vandaag 11:51

Uitje in de buurt: bamboelabyrint Nirwana

Amstelveen/De Kwakel – Niet ver van Amstelveen bevindt zich bamboelabyrint Nirwana. Het in De Kwakel gelegen labyrint biedt speciaal in deze coronatijden de mogelijkheid tot een exclusief gezinsuitje.

Algemeen gisteren 20:09

RTVA wil nu 235.000 euro per jaar voor nieuwe omroep

Amstelveen – De lokale omroep RTVA zegt jaarlijks minimaal 235.000 euro subsidie van gemeente Amstelveen nodig te hebben om samen met NH Nieuws verder te kunnen onder de vlag van AmstelNieuws