Walter Vermeer, Erwin Steijlen en Erica Greenfield (We Grow Live) zijn present op de finale-avond van de Ondernemer van het Jaar Verkiezing.

Finale-avond Ondernemer van het Jaar verkiezing: Bent u erbij?

AMSTELVEEN - Op dinsdag 14 november 2017 is het zover; dan wordt bekend welke ondernemer zich twee jaar lang Amstelveense Ondernemer van het Jaar mag noemen. Het belooft een spetterende avond te worden, waarbij heel ondernemend Amstelveen aanwezig zal zijn. Mis het niet en bestel nu snel uw kaarten!

Een avond om nooit te vergeten
Tijdens de exclusieve finale-avond staan de tien genomineerde ondernemers uiteraard in het middelpunt van de belangstelling. Wie scoort binnen zijn/haar categorie het beste op strategie, duurzaamheid, lokale betrokkenheid, innovatie en onderscheidend vermogen? Wie wint de publieksprijs? En wie mag zich twee jaar lang Amstelveense Ondernemer van het Jaar noemen? Naast bekendmaking van de winnaars en uitreiking van de prijzen, biedt deze verkiezingsavond ook geweldig entertainment. Kortom: het wordt een avond om nooit te vergeten.

WE GROW LIVE
De finale-avond van de Ondernemer van het Jaar verkiezing wordt opgeluisterd door ‘WE GROW LIVE’: een super dynamisch trio dat u als publiek achterlaat met een hoog WOW gevoel! Walter Vermeer is op 14 november uw dagvoorzitter, onder begeleiding van topmuzikant en componist Erwin Steijlen. Tijdens het programma krijgen zij versterking van niemand minder dan Erica Groeneveld (ook bekend als Erica Greenfield); een zeer getalenteerde zangeres met een fantastische persoonlijkheid en een enorme staat van dienst. Met humor, muziek en interactie zulle n Walter, Erwin en Erica u een fantastische avond bezorgen.

Bestel nu uw kaarten!
De finale van deze eerste editie van de verkiezing Amstelveense Ondernemer van het Jaar vindt plaats op dinsdag 14 november bij KPMG. De avond start om 20.00 uur en wordt om 22.00 uur afgesloten met een feestelijke netwerkborrel.

Kaartverkoop, beperkt aantal plaatsen
De kaartverkoop is inmiddels gestart en het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg dat u erbij bent. Bestel nu uw kaarten via www.ovhj-amstelveen.nl. De ticketprijs bedraagt slechts € 20 p.p.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 08:00

In één oogopslag alle preventieve jeugdhulp

Amstelveen - Woensdagavond 19 juni overhandigden wethouders Jeugd Frank Berkhout (Amstelveen) en Bart Kabout (Aalsmeer) een folder met al het aanbod van preventieve jeugdhulp aan de Huisartsen Coöperatie Amstelland. Ouders, jongeren, huisartsen, scholen en hulpverleners zien in het overzicht welke laagdrempelige en vaak gratis hulp er in de gemeenten beschikbaar is.

Algemeen vandaag 07:27

D66 wil bijsturing op groenambities Amstelveen

Amstelveen - Ruimte is schaars in Amstelveen en er moeten vaak keuzes worden gemaakt tussen zaken zoals woningen, wegen en groen. D66 wil dat groen niet een restpost wordt omdat het ondergeschikt is aan andere ruimtelijke prioriteiten.

Sport gisteren 15:56

Spectaculair topbeachvolleybal in Stadshart: Amstelveense Benthe strijdt mee om titel Queen of the Court

Amstelveen - Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen is deze weken omgetoverd tot zandparadijs en dit weekend staat het spectaculaire eredivisie beachvolleybaltoernooi Betcity Queen & King of The Court op het programma. De Amstelveense Benthe Essink is samen met haar partner Lieke Gijsen een van de deelnemers aan dit sterk aan populariteit winnende eredivisie-toernooi en hoopt in haar eigen woonplaats natuurlijk Queen of the Court te worden.

Algemeen gisteren 13:23

Kinderraad viert verschillende culturen met culturenkookboek

Amstelveen - Op woensdag 19 juni overhandigde de kinderraad van Amstelveen het door hen zelf gemaakte culturen kookboek aan wethouder diversiteit Floor Gordon. De kinderraad heeft dit kookboek gemaakt omdat ze het belangrijk vinden dat Amstelveen trots is op alle verschillende culturen in de stad en ze willen dat deze verscheidenheid aan geloven en culturen gevierd wordt. De kinderraad geeft alle bassischolen in Amstelveen het culturenkookboek cadeau.