Finale-avond Ondernemer van het Jaar verkiezing: Bent u erbij?

Finale-avond Ondernemer van het Jaar verkiezing: Bent u erbij? Foto: Walter Vermeer, Erwin Steijlen en Erica Greenfield (We Grow Live) zijn present op de finale-avond van de Ondernemer van het Jaar Verkiezing.

AMSTELVEEN - Op dinsdag 14 november 2017 is het zover; dan wordt bekend welke ondernemer zich twee jaar lang Amstelveense Ondernemer van het Jaar mag noemen. Het belooft een spetterende avond te worden, waarbij heel ondernemend Amstelveen aanwezig zal zijn. Mis het niet en bestel nu snel uw kaarten!


- Lees verder onder deze advertentie -

Een avond om nooit te vergeten
Tijdens de exclusieve finale-avond staan de tien genomineerde ondernemers uiteraard in het middelpunt van de belangstelling. Wie scoort binnen zijn/haar categorie het beste op strategie, duurzaamheid, lokale betrokkenheid, innovatie en onderscheidend vermogen? Wie wint de publieksprijs? En wie mag zich twee jaar lang Amstelveense Ondernemer van het Jaar noemen? Naast bekendmaking van de winnaars en uitreiking van de prijzen, biedt deze verkiezingsavond ook geweldig entertainment. Kortom: het wordt een avond om nooit te vergeten.

WE GROW LIVE
De finale-avond van de Ondernemer van het Jaar verkiezing wordt opgeluisterd door ‘WE GROW LIVE’: een super dynamisch trio dat u als publiek achterlaat met een hoog WOW gevoel! Walter Vermeer is op 14 november uw dagvoorzitter, onder begeleiding van topmuzikant en componist Erwin Steijlen. Tijdens het programma krijgen zij versterking van niemand minder dan Erica Groeneveld (ook bekend als Erica Greenfield); een zeer getalenteerde zangeres met een fantastische persoonlijkheid en een enorme staat van dienst. Met humor, muziek en interactie zulle n Walter, Erwin en Erica u een fantastische avond bezorgen.

Bestel nu uw kaarten!
De finale van deze eerste editie van de verkiezing Amstelveense Ondernemer van het Jaar vindt plaats op dinsdag 14 november bij KPMG. De avond start om 20.00 uur en wordt om 22.00 uur afgesloten met een feestelijke netwerkborrel.

Kaartverkoop, beperkt aantal plaatsen
De kaartverkoop is inmiddels gestart en het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg dat u erbij bent. Bestel nu uw kaarten via www.ovhj-amstelveen.nl. De ticketprijs bedraagt slechts € 20 p.p.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties