Jaap Maars

Finales Pro League hockey in Amstelveen

Amstelveen – De zogenoemde Grand Final van de nieuwe FIH Pro League vindt komende zomer plaats in Amstelveen. Zowel bij de dames als de heren strijden de vier beste hockeylanden van de competitie in het Wagener Stadion om het goud.

De negen beste landenteams ter wereld staan in de FIH Pro League tegenover elkaar. De top vier van de competitie plaatst zich voor de Olympische Spelen in 2020 in het Japanse Tokyo.

Finales

De FIH Pro League loopt van januari tot en met juni 2019 en de deelnemers spelen zowel uit als thuis tegen elkaar. De halve finales en de finales zullen van 27 tot en met 30 juni in het Wagener Stadion in Amstelveen worden afgewerkt.

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) heeft vandaag bekend gemaakt dat verschillende poulewedstrijden eveneens in Amstelveen zullen worden gespeeld. Zo hockeyen de Nederlandse heren op woensdag 19 juni tegen Argentinië en op zaterdag 22 juni tegen Australië in het Wagener Stadion.

Kaarten

Bij de dames staat de interland Nederland-Argentinië voor donderdag 20 juni in Amstelveen gepland terwijl de formatie van bondscoach Alyson Annan het op zondag 23 juni tegen Australië opneemt in het Amsterdamse Bos. Kaarten voor de interlands zijn te koop via fihproleague.nl


Meer nieuws

Horeca gisteren 17:58

'Terrasje pakken'; Amstelveen geniet

Amstelveen - De heropening van de Amstelveense horeca-terrassen is vanmiddag uitstekend verlopen: vrijwel iedereen hield zich keurig aan de regels en veel mensen genoten ervan om weer een terrasje te kunnen pakken.

Algemeen gisteren 08:24

Man dumpt afval naast container en scheldt BOA's de huid vol

Amstelveen - Een inwoner die op Eerste Pinksterdag werd getraceerd nadat hij afval naast een ondergrondse container had gezet, heeft handhavers de huid volgescholden. Wethouder Herbert Raat (Handhaving, VVD) overweegt vervolgstappen tegen de agressieve bewoner.

Amstelveen van voorheen 31 mei 2020 21:00

Amstelveen van voorheen (197)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 197 een oude foto van de vroegere Middeldorpstraat (destijds Middendorpstraat), waarvan de huizen binnenkort gesloopt gaan worden voor de verbreding van de A9.

Algemeen 31 mei 2020 20:03

Fraaie legpuzzel Urbanuskerk uitgedeeld aan duizend ouderen

Amstelveen - Speciaal voor ouderen verstrekken de ouderenverenigingen KBO Bovenkerk-Aalsmeer en KBO Amstelveen/Ouderkerk (samen met het Bewonersplatform Bovenkerk) de komende periode duizend legpuzzels met een afbeelding van de Urbanuskerk. 

Algemeen 31 mei 2020 17:58

Handhaving Amstelveen op scherp: 'Morgen wordt een spannende dag'

Amstelveen - De gemeentelijke dienst Handhaving kijkt met gezonde spanning uit naar morgen (1 juni) als ook in Amstelveen de horeca weer open mag. De handhavers staan op scherp en houden morgen de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.