Jaap Maars

Finales Pro League hockey in Amstelveen

Amstelveen – De zogenoemde Grand Final van de nieuwe FIH Pro League vindt komende zomer plaats in Amstelveen. Zowel bij de dames als de heren strijden de vier beste hockeylanden van de competitie in het Wagener Stadion om het goud.

De negen beste landenteams ter wereld staan in de FIH Pro League tegenover elkaar. De top vier van de competitie plaatst zich voor de Olympische Spelen in 2020 in het Japanse Tokyo.

Finales

De FIH Pro League loopt van januari tot en met juni 2019 en de deelnemers spelen zowel uit als thuis tegen elkaar. De halve finales en de finales zullen van 27 tot en met 30 juni in het Wagener Stadion in Amstelveen worden afgewerkt.

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) heeft vandaag bekend gemaakt dat verschillende poulewedstrijden eveneens in Amstelveen zullen worden gespeeld. Zo hockeyen de Nederlandse heren op woensdag 19 juni tegen Argentinië en op zaterdag 22 juni tegen Australië in het Wagener Stadion.

Kaarten

Bij de dames staat de interland Nederland-Argentinië voor donderdag 20 juni in Amstelveen gepland terwijl de formatie van bondscoach Alyson Annan het op zondag 23 juni tegen Australië opneemt in het Amsterdamse Bos. Kaarten voor de interlands zijn te koop via fihproleague.nl


Meer nieuws

Onderwijs & Educatie gisteren 10:47

Druk op Amstelveense noodopvang neemt toe; scholen bereiden zich voor op Britse variant

Amstelveen - Hoewel op dit moment de situatie nog houdbaar is op scholen en bij opvangorganisaties in Amstelveen, meldt de gemeente dat de druk op de noodpvang toeneemt, groepen vol dreigen te raken en het lastiger wordt om de noodopvang te bemensen. Daarbij bereiden scholen zich voor op de Britse corona-variant.