Fit, gezond en energiek door het leven

Amstelveen - Drie jaar geleden, in april 2015, opende de nu 37-jarige Jibbe de Goede samen met twee compagnons de eerste Happy Bodies aan de Amstelveense Laan Nieuwer-Amstel 4a. Zijn formule van een ‘fitnessclub nieuwe stijl’ bleek een schot in de roos. Inmiddels zijn er al Happy Bodies Lifestyleclubs in Alkmaar, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp en Overveen.

Happy Bodies biedt een unieke manier van fitness met een combinatie van fitnessapparatuur, gericht op mensen die weinig tijd hebben maar ook voornamelijk op de iets ouder wordende doelgroep wegens het gebruiksgemak door de persoonlijk chipkaart met plug & play systeem. De Milon Cirkel is een volautomatische fitness-cirkel met toestellen waarop afwisselend het uithoudingsvermogen en de spierkracht getraind wordt. ‘Het unieke aan de Milon Cirkel is dat gebruikers met slechts 1 keer in de 5 dagen 35 minuten trainen al resultaat behalen,’ vertelt Jibbe enthousiast. ‘En dat motiveert enorm. Bovendien garanderen wij dat als deze manier van trainen je binnen negentig dagen niet bevalt, we zonder discussie je geld teruggeven.’

Five

In combinatie met de Milon Cirkel biedt Happy Bodies ook het Five concept. Dit zijn houten toestellen met pilates en yoga-achtige oefeningen die ervoor zorgen dat uw lichaam weer helemaal soepel aanvoelt, voor iedereen die door een inactieve en zittende levensstijl de natuurlijke beweeglijkheid voelt verminderen. Door de combinatie hiervan heeft Happy Bodies een succesformule weten te ontwikkelen. ‘We richten ons op op mannen en vrouwen tussen de 30 en 69 jaar die hun spieren graag gezond en sterk willen houden, maar het als een drempel ervaren om bij de reguliere sportschool naar binnen te stappen,’ aldus Jibbe. ‘Wij zijn ook geen sportschool in de letterlijke zin van het woord. We zijn veel meer een lifestyleclub. Een lifestyleclub voor een doelgroep die op zoek is naar persoonlijke begeleiding en die graag gezond en fit blijven in een fijne, gemoedelijke en laagdrempelige sfeer.

Eigentijds & kleinschalig

Wil je werken aan een gezonde leefstijl en op een unieke manier trainen in een gemoedelijke sfeer met volop persoonlijke aandacht? In de eigentijdse kleinschalige lifestyleclubs van Happy Bodies werk je op een efficiënte, veilige én leuke manier aan je lichaamsbeweging. Zo ga je fit, gezond en energiek door het leven!

Probeer!

Spreekt Happy Bodies u ook aan? Claim dan snel op de website 1 van de 50 gratis maandkaarten via www.happybodies.nl  en probeer de 90 dagen niet goed geld terug garantie!

Happy Bodies
Laan Nieuwer-Amstel 4a
Telefoon 088  789 99 99
amstelveen@happybodies.nl
www.happybodies.nl

Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine Nr. 29, april 2018.

[Advertorial]


Meer nieuws

112 vandaag 17:13

Botsing op Keizer Karelweg

Amstelveen - Op de Keizer Karelweg in Amstelveen is dinsdagmiddag een personenbusje in aanrijding gekomen met een personenauto. Het busje botste in de flank van de personenwagen.

Corona Amstelveen vandaag 15:42

Update RIVM: vier COVID-19 patiënten Amstelveen

Amstelveen - Het RIVM meldt in de laatste update rond het coronavirus (COVID-19) dat in Amstelveen de afgelopen twee weken bij vier inwoners COVID-19 besmettingen zijn vastgesteld. Van geregistreerde ziekenhuisopnames of overleden personen was geen sprake.

Algemeen vandaag 09:57

Inbraak-aanpak Amstelveen trekt de aandacht

Amstelveen - De Amstelveense aanpak om het aantal inbraken blijvend terug te dringen was gisteren voer voor het NOS Journaal. De aanpak in Amstelveen is behoorlijk succesvol; relevant nu inbrekers weer in heel het land volop actief zijn na sterk teruggelopen inbraakcijfers in de piek van de eerste coronagolf.

Algemeen gisteren 15:29

Einde bankgebouw

Amstelveen - De gevolgen van de voorgenomen verbreding van Rijksweg A9 in Amstelveen worden steeds zichtbaarder in het straatbeeld van het Oude Dorp.

Algemeen gisteren 10:20

Ergernis over 'lachgasweide' in Amsterdamse bos

Amstelveen - De enorme troep die feestgangers afgelopen weekeinde in het Amsterdamse bos achterlieten heeft kwaad bloed gezet bij veel bosgebruikers. De Zonneweide veranderde in een lachgasweide, nadat feestvierders honderden lege ballonnen en andere rotzooi achterlieten.