Jurgen en Nick van Fixers Amstelveen

Fixers: de one-stop-shop voor jouw (kapotte) devices

Amstelveen - Van mobiele telefoons tot desktops en van laptops tot spelcomputers; Fixers repareert het. Ze hanteren alle merken met behulp van gecertificeerde betrouwbare technicians in de inmiddels 10 Fixers winkels.

Ook kun je bij Fixers terecht voor refurbished apparaten, de nodige accessoires, glasbescherming en overige service. 

Nick van Fixers vertelt: ‘Als jouw scherm kapot is, kun je bij ons terecht voor drie nieuwe opties: Basic, Premium en Origineel. We werken samen met Apple en kunnen onderdelen vervangen voor de originele producten. Vaak wordt er gekozen voor premium kwaliteit: deze heeft de kleurcorrecties en kwaliteit van het originele scherm, maar is een stuk goedkoper. Ook voor het vervangen van een batterij ben je bij ons aan het juiste adres. We streven ernaar om de reparaties zo snel mogelijk uit te voeren zodat je binnen een half uur weer buiten staat. Voor originele reparaties is dat maximaal twee uur. Bij Fixers heb je op veel van onze reparaties levenslange garantie.’

‘We willen een volledige one-stop-shop zijn op het moment dat klanten met een defect device binnenkomen’, aldus retail manager Jurgen. ‘Ik zeg altijd: ze komen met een reden naar ons toe en het is onze taak om de klant met een lach de deur uit te laten gaan.’

Fixers Stadshart Amstelveen
Binnenhof 77 (t.o. ICI Paris/Hunkemöller) 
020 290 3587 
www.fixers.nl

Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ magazine, nummer 76.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur 17 mei 2024 11:59

Schouwburg Amstelveen: voorverkoop seizoen 2024/2025 op 25 mei van start

Amstelveen - Schouwburg Amstelveen start de online voorverkoop voor het seizoen 2024-2025 op zaterdag 25 mei om 10.00 uur. Op het programma staan ruim 250 voorstellingen vol bekende cabaretnamen, vrolijk jeugdtheater, toptoneel, adembenemende dans en grote musicals.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 17 mei 2024 11:28

Historische route van 13km langs Groenelaan, Waardhuizen, Nes

Amstelveen - Gemeente Amstelveen is weer een nieuwe historische route rijker. Het is inmiddels de vierde historische route in de gemeente. Deze route combineert de rust en natuur van de Bovenkerkerpolder met het dorpse karakter van Nes en het meer stedelijke landschap van Groenelaan en Waardhuizen; de route voert grotendeels door de polder en langs rivier de Amstel.

112 17 mei 2024 09:49

Zware aanrijding op kruising Legmeerdijk/N201

Amstelveen / Aalsmeer - Op de kruising van de Legmeerdijk met de N201 heeft donderdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee auto's botsten op elkaar met veel schade tot gevolg.

Verkeer & Vervoer 16 mei 2024 15:53

Brug Ouderkerk na aanpassingen weer volledig in gebruik: ook voor scheepvaart

Amstelveen / Ouderkerk - Na diverse aanpassingen en na meerdere testen, kan Brug Ouderkerk weer volledig bediend worden. Het wegverkeer kon op 14 mei al gebruik maken van de brug na de laatste storing, vandaag (donderdag 16 mei) is ook de stremming voor scheepvaart hoger dan 2.90 meter opgeheven.