Jurgen en Nick van Fixers Amstelveen

Fixers: de one-stop-shop voor jouw (kapotte) devices

Amstelveen - Van mobiele telefoons tot desktops en van laptops tot spelcomputers; Fixers repareert het. Ze hanteren alle merken met behulp van gecertificeerde betrouwbare technicians in de inmiddels 10 Fixers winkels.

Ook kun je bij Fixers terecht voor refurbished apparaten, de nodige accessoires, glasbescherming en overige service. 

Nick van Fixers vertelt: ‘Als jouw scherm kapot is, kun je bij ons terecht voor drie nieuwe opties: Basic, Premium en Origineel. We werken samen met Apple en kunnen onderdelen vervangen voor de originele producten. Vaak wordt er gekozen voor premium kwaliteit: deze heeft de kleurcorrecties en kwaliteit van het originele scherm, maar is een stuk goedkoper. Ook voor het vervangen van een batterij ben je bij ons aan het juiste adres. We streven ernaar om de reparaties zo snel mogelijk uit te voeren zodat je binnen een half uur weer buiten staat. Voor originele reparaties is dat maximaal twee uur. Bij Fixers heb je op veel van onze reparaties levenslange garantie.’

‘We willen een volledige one-stop-shop zijn op het moment dat klanten met een defect device binnenkomen’, aldus retail manager Jurgen. ‘Ik zeg altijd: ze komen met een reden naar ons toe en het is onze taak om de klant met een lach de deur uit te laten gaan.’

Fixers Stadshart Amstelveen
Binnenhof 77 (t.o. ICI Paris/Hunkemöller) 
020 290 3587 
www.fixers.nl

Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ magazine, nummer 76.


Meer nieuws

112 vandaag 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse in de omgeving van het busstation. De politie spreekt van een verdachte situatie in een bus, waarbij een passagier een verdacht pakketje bij zich zou hebben gehad. De bus is op Meander stopgezet en ontruimd.

Algemeen gisteren 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.