Davey Photography, Davey Baas
112

Flinke klapper op Burgemeester Boersweg

Amstelveen - Op de Burgemeester Boersweg in Amstelveen zijn zaterdag aan het einde van de middag twee personenauto's met elkaar in botsing gekomen, met flinke ravage tot gevolg.

Door het ongeval moest de weg in de richting van Ziekenhuis Amstelveen worden afgesloten, hetgeen zorgde voor flinke vertraging.

De politie heeft een onderzoek ingesteld  naar de toedracht van de botsing, onduidelijk is wat precies aan de botsing vooraf ging. Door werkzaamheden aan de A9 en het viaduct is de verkeerssituatie aan de Burgemeester Boersweg momenteel gewijzigd. 

112 boersweg amstelveen dpdb.jpg

Beide wagens liepen forse schade op en moesten worden afgesleept door een bergingsbedrijf. Als gevolg van de botsing was er ook olie op het wegdek terecht gekomen. Het wegdek moest worden schoongemaakt. 

112 boersweg dpdb.jpgp

De ambulancedienst kwam ter plekke om inzittenden, onder wie ook kinderen, na te kijken. Voor zover bekend raakte niemand ernstig gewond. Om van de schrik te bekomen kregen kinderen een traumabeertje.

 

 


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 12:00

Infinity Cleaning zorgt voor verrassend frisse wind in schoonmaakbranche

Amstelveen - Enthousiast, vrolijk, gedreven, professioneel en helemaal gek van schoonmaken: dat zijn de Amstelveense vriendinnen Natascha & Chella. Ze laten momenteel met hun 2 jaar geleden opgerichte schoonmaakbedrijf Infinity Cleaning een frisse wind waaien in de schoonmaakbranche. Bij Infinity Cleaning doen ze het allemaal net even anders. En wat ze doen, dat doen ze vooral met ontzettend veel plezier. Met blinkende resultaten en tevreden klanten tot gevolg.

Algemeen vandaag 10:41

Gratis meerdere duurzame workshops bezoeken?

Amstelveen - Op de ‘Doe-het-duurzaam markt’ op zaterdag 7 oktober in het Noorddamcentrum in Amstelveen staan marktkramen met leveranciers van zonnepanelen, groene daken, hybride warmtepompen en een doe-het-zelf markt met energiebesparende materialen. Naast de markt worden er gedurende de dag verschillende gratis te volgen presentaties en workshops gegeven.