Davey Photography, Pieter Schilt
112

Forse aanrijding op kruispunt Haspelslaan/Groen van Prinstererlaan

Amstelveen - Op de kruising van de Burgemeester Haspelslaan en de Mr. Groen van Prinstererlaan in het centrum van Amstelveen heeft zaterdagavond een forse aanrijding plaatsgevonden. Twee auto's botsten even voor 6 uur op elkaar. 

Hoewel de schade aan de wagens flink was, kwamen de inzittenden er zonder ernstige verwondingen af. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft uiteindelijk 1 persoon nagekeken; maar niemand hoefde naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

In een van de auto's zat een hond, die bibberend van de schrik moest bijkomen van de klap.

112_vtf_hasepelslaan.jpg
Foto: VTF, Zaza Croonenberg

De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval en zette de plek van het ongeval af. De wagens moeten worden afgesleept.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:21

Amstelveen van voorheen (270)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 270 een foto van het Augustinuspark, die we kregen toegestuurd door Bert van den Broek van Hubo Lambertus van den Broek. 

Algemeen 23 okt. 2021 13:02

Energiebesparen: Amstelveen zet vol in op Klimaatweek

Amstelveen - Gemeente Amstelveen doet ook dit jaar doet mee aan de Nationale Klimaatweek, die loopt van 27 oktober tot en met 5 november 2021. Tijdens deze Klimaatweek attendeert gemeente Amstelveen inwoners extra op diverse duurzame  acties en helpt het inwoners op weg om energie te besparen.

112 22 okt. 2021 19:46

Brandweer blust keukenbrand aan Kringloop

Amstelveen - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt naar Kringloop in de wijk Groenelaan naar aanleiding van een keukenbrand in een bungalow.