Davey Photography, Pieter Schilt
112

Forse brand in hooischuur: geen gewonden

Amstelveen - In een hooischuur aan de Amsteldijk Noord in Amstelveen heeft zaterdagmiddag een flinke brand gewoed. Bij de brand raakten geen personen of dieren gewond.

De brand zorgde voor flinke rookontwikkeling en de brandweer was met veel materieel ter plaatse. De politie heeft een deel van de Amsteldijk Noord afgezet zodat de brandweer goed haar werk kan doen. Het doorgaand verkeer is daardoor tijdelijk gestremd.

Het nablussen van de hooistapel is een flinke klus: het smeulende hooi moet uit elkaar worden getrokken, zodat het niet opnieuw vlam kan vatten.

Brandweerlieden van diverse kazernes kwamen ter plaatse. 


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen 11 aug. 2020 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 11 aug. 2020 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.