AmstelveenZ

Fotowedstrijd: stuur jouw poelfoto in

Amstelveen - De Poel is wellicht het meest gefotografeerde plekje van Amstelveen. In samenwerking met Foto Herder houdt AmstelveenZ een fotowedstrijd rond Amstelveens favoriete veenplas. Stuur deze zomer  jouw mooiste foto van De Poel in en maak kans op fraaie prijzen.

Voor deze fotowedstrijd zijn foto’s welkom van De Poel, maar ook van de omringende omgeving van de Poel. Zo zijn foto’s van de oeverlanden, of de Urbanuskerk in Bovenkerk welkom. Ook foto’s van de aangrenzende Kleine Poel kunnen meedingen. Het gebied rond de veenplas herbergt een zeldzame schoonheid: weet jij die perfect te vangen met je professionele camera, of je smartphone? Stuur dan vooral je foto in.

Fotobewerking

Foto-bewerking is tegenwoordig in. De redactie van AmstelveenZ doet niet heel moeilijk over een filtertje of een kleurbewerking van je foto en we houden best van creativiteit, maar het moet wel een beetje binnen proporties blijven. Toevoegen van extra elementen aan het origineel vinden we bijvoorbeeld niet de bedoeling van deze wedstrijd.

Natuurlijk is het leuk als er mensen op de foto staan (zeilend, wandelend, surfend of suppend) maar vraag voor de zekerheid even toestemming als je de mensen die je fotografeert niet kent. Maar ga vooral de uitdaging aan en fotografeer een van de bruggen, het water of een bijzonder zonsopkomst of ondergang!

Insturen voor 20 augustus 2018

Foto’s insturen kan  tot en met 20 augustus 2018. In de eerste editie na de zomervakantie worden de winnaars bekend gemaakt. Als je een foto instuurt, ga je akkoord met de voorwaarden die aan de actie zijn verbonden. Deze voorwaarden zijn in volledigheid te vinden op www.amstelveenz.nl  Zo moet de foto natuurlijk (na)bij de Amstelveense Poel gemaakt zijn en bovendien echt van jou zijn. Ook geef je toestemming dat AmstelveenZ de foto rechtenvrij mag gebruiken voor publicatiedoeleinden, zowel print (magazine) als online (inclusief social media).

Wat kun je winnen?

Wat je kunt winnen… natuurlijk eeuwige roem. Foto Herder stelt diverse prijzen beschikbaar:
- 2x Pentax verrekijker 8x21 compact inclusief tas en riem
- 3x Digitaal foto-album groot
- 5x Digitaal foto-album klein

We houden deelnemers op de hoogte via ons magazine maar ook via onze online-kanalen. 

Insturen

Per e-mail: We ontvangen e foto graag per e-mail info@amstelveenz.nl o.v.v. PoelFoto. Natuurlijk het liefst in een goede kwaliteit. En fijn als je aangeeft wanneer de foto is gemaakt.

Social Media: Je kan je foto ook plaatsen op social media en daarbij PoelFoto AmstelveenZ vermelden. Gebruik je Instagram of Twitter zet dan simpelweg de tags #amstelveenz #poelfoto of @amstelveenz bij je foto. Je kan je foto natuurlijk ook insturen via de Facebookpagina van AmstelveenZ voorzien van #poelfoto #amstelveenz

Classic: Je mag je foto natuurlijk ook per post aanleveren, voor fotografen die nog van een echte klassieke afdruk houden. Stuur je foto dan per post naar AmstelveenZ – Postbus 36 – 1180 AA Amstelveen o.v.v. Fotowedstrijd.

Kijk op www.amstelveenz.nl/voorwaarden-winacties.html voor de deelnamevoorwaarden!


Meer nieuws

Wonen vandaag 10:51

Van Oud-Zuid naar The Mayor

Amstelveen - Leo (68) en Anja (66) Bronkhorst woonden praktisch om de hoek van The Mayor aan de Minervalaan in Amsterdam-Zuid. Het was een prachtig appartement, maar het ontbreken van een buitenruimte voelde toch niet goed. Het stel was gewend aan een huis met een grote tuin, maar het onderhoud wilden ze niet meer. In The Mayor vonden ze het beste van twee werelden.

Winkels vandaag 10:29

Stadshart Amstelveen verwelkomt nieuwe winkels

Amstelveen - Winkelcentrum Stadshart Amstelveen blijft in beweging met de aankondiging van nieuwe winkelopeningen. De transformatie van Pandora naar een nieuw winkelconcept is voltooid en binnenkort openen ook nieuwe winkels van BioSwiss Alps, Norah en Leonidas in het Stadshart om de diversiteit van het winkelaanbod te versterken.

Algemeen gisteren 15:55

Kinderen t/m 12 jaar opgelet: maak met jouw Amstelveense natuurfoto kans op een Canon Zoemini 2-printer

Amstelveen – De fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen van Canon en Visit Amstelveen duurt nog tot en met komende zondag 21 april 2024. De wedstrijd kent ook een speciale kids-categorie (t/m 12 jaar). De  jonge fotograaf die de mooiste foto maakt wordt beloond met een een Canon Zoemini 2-printer in zakformaat, waarmee foto’s direct vanaf een smartphone geprint kunnen worden.  

Algemeen gisteren 14:38

Fietsendieven sloegen vorig jaar bijna 500 keer toe in Amstelveen

Amstelveen - Fietsendieven hebben vorig jaar flink huisgehouden in Amstelveen. In een jaar tijd werden bijna 500 aangiftes gedaan van fietsdiefstal. Het werkelijke aantal diefstallen ligt vermoedelijk hoger, omdat niet iedereen aangifte doet. 

Algemeen 17 apr. 2024 15:34

Meer dan helft dodelijke verkeersslachtoffers in Noord-Holland (87) reed op de fiets

Amstelveen - In de provincie Noord-Holland waren in 2023 87 dodelijke verkeersslachtoffers te betreuren. Meer dan de helft van de verkeersslachtoffers in de provincie reed op de fiets. De provincie wil het aantal slachtoffers terugdringen door zich op basis van data te richten op locaties en doelgroepen waar het risico op een ongeval met letsel het grootst is.