Fred van Ingen: de specialist van de winterbarbecue
AMSTELVEEN - De winterbarbecue, een steeds sterker opkomend fenomeen. Het is niet voor niets dat de Amstelveense keurslager Fred van Ingen ieder jaar met open armen Koning Winter ontvangt, want Van Ingen is de specialist als het op winterbarbecueën aankomt.
Ook al is het koud, een gezellige en warme buitensfeer creëren en genieten van een verantwoord en smaakvol BBQ-diner met louter kwaliteitsproducten, dat kan je aan Van Ingen moeiteloos overlaten. Fred kan een winterse BBQ van voor tot achter regelen en zijn BBQ-pakketten op maat winnen ieder jaar weer aan populariteit. Veel van zijn klanten erkennen al jaren zijn expertise; want hij heeft simpelweg verstand van lekker eten.
Smaak
De vriendelijke keurslager heeft een uitgebreide en smaakvolle menukaart voor het ultieme winterse BBQ-maal en licht enkele tipjes van de sluier op. ‘Van een heerlijke truffelsteak met champignons, tot Duitse bacon braadworst en ossobuco van het Beemstervarken,’ noemt Fred een paar gerechten die fantastisch smaken op de BBQ in het winterseizoen.
Écht lekker
Voorzien van vuurkorven en buitenfakkels is een winterBBQ een gezellig en warm winters tafereel in iedere tuin, waarbij ook de glühwein – of bijvoorbeeld een winters biertje- niet mag ontbreken. Van Ingen regelt het allemaal, maar geeft ook graag advies over wat écht lekker is op de winterbarbecue. ‘Beefburgers met erwtensoepgroente, of rookworst- en zuurkoolsalade, je kan zoveel kanten op,’ zegt Fred,
Kwaliteit
Volgens Van Ingen staat en valt alles met kwaliteit van de producten. ‘Er is de laatste tijd natuurlijk commotie geweest over de consumptie van vlees, maar wij streven iedere dag naar de beste kwaliteit. Het onderscheid ligt bij de kwaliteitsslager, de boeren met wie wij werken hebben dierwelzijn verankerd in hun bedrijfsvoering, waardoor wij louter puur en eerlijk rundvlees in ons assortiment hebben. Ik adviseer ook iedereen om naast vlees van de keurslager, ook brood van de bakker, gevogelte van de poelier, vis van de visboer, groente van de groenteman en kaas van de kaasboer te gebruiken, wil je optimaal en verantwoord genieten.’
Decembermaand
Fred van Ingen is in ieder geval samen met zijn team klaar voor de feestdagen. ‘We hebben heel veel zin in de decembermaand en hebben prachtige BBQ-pakketten in huis, maar natuurlijk ook voor gourmet kan je uitstekend bij ons terecht.’
Informatie
Keurslager Fred van Ingen | Van der Hooplaan 113 (gratis parkeren) | Telefoon 020 641 21 88 | www.vaningen.keurslager.nl