Fred van Ingen: de specialist van de winterbarbecue

AMSTELVEEN - De winterbarbecue, een steeds sterker opkomend fenomeen. Het is niet voor niets dat de Amstelveense keurslager Fred van Ingen ieder jaar met open armen Koning Winter ontvangt, want Van Ingen is de specialist als het op winterbarbecueën aankomt.

Ook al is het koud, een gezellige en warme buitensfeer creëren en genieten van een verantwoord en smaakvol BBQ-diner met louter kwaliteitsproducten, dat kan je aan Van Ingen moeiteloos overlaten. Fred kan een winterse BBQ van voor tot achter regelen en zijn BBQ-pakketten op maat winnen ieder jaar weer aan populariteit.  Veel van zijn klanten erkennen al jaren zijn expertise; want hij heeft simpelweg verstand van lekker eten.

Smaak
De vriendelijke keurslager heeft een  uitgebreide en smaakvolle menukaart voor het ultieme winterse BBQ-maal en licht enkele tipjes van de sluier op. ‘Van een heerlijke truffelsteak met champignons, tot Duitse bacon braadworst en ossobuco van het Beemstervarken,’ noemt Fred een paar gerechten die fantastisch smaken op de BBQ in het winterseizoen.

Écht lekker
Voorzien van vuurkorven en buitenfakkels is een winterBBQ een gezellig en warm winters tafereel in iedere tuin, waarbij ook de glühwein – of bijvoorbeeld een winters biertje-  niet mag ontbreken. Van Ingen regelt het allemaal, maar geeft ook graag advies over wat écht lekker is op de winterbarbecue. ‘Beefburgers met erwtensoepgroente, of rookworst- en zuurkoolsalade, je kan zoveel kanten op,’ zegt Fred,

logo keurslagerKwaliteit
Volgens Van Ingen staat en valt alles met kwaliteit van de producten. ‘Er is de laatste tijd natuurlijk commotie geweest over de consumptie van vlees, maar wij streven iedere dag naar de beste kwaliteit. Het onderscheid ligt bij de kwaliteitsslager, de boeren met wie wij werken hebben dierwelzijn verankerd in hun bedrijfsvoering, waardoor wij louter puur en eerlijk rundvlees in ons assortiment hebben.  Ik adviseer ook iedereen om naast vlees van de keurslager, ook brood van de bakker, gevogelte van de poelier, vis van de visboer, groente van de groenteman en kaas van de kaasboer te gebruiken, wil je optimaal en verantwoord genieten.’

Decembermaand
Fred van Ingen is in ieder geval samen met zijn team klaar voor de feestdagen. ‘We hebben heel veel zin in de decembermaand en hebben prachtige BBQ-pakketten in huis, maar natuurlijk ook voor gourmet kan je uitstekend bij ons terecht.’

Informatie
Keurslager Fred van Ingen | Van der Hooplaan 113 (gratis parkeren) | Telefoon 020 641 21 88 | www.vaningen.keurslager.nl

Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No 7. - December 2015


Meer nieuws

Algemeen vandaag 15:55

Kinderen t/m 12 jaar opgelet: maak met jouw Amstelveense natuurfoto kans op een Canon Zoemini 2-printer

Amstelveen – De fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen van Canon en Visit Amstelveen duurt nog tot en met komende zondag 21 april 2024. De wedstrijd kent ook een speciale kids-categorie (t/m 12 jaar). De  jonge fotograaf die de mooiste foto maakt wordt beloond met een een Canon Zoemini 2-printer in zakformaat, waarmee foto’s direct vanaf een smartphone geprint kunnen worden.  

Algemeen vandaag 14:38

Fietsendieven sloegen vorig jaar bijna 500 keer toe in Amstelveen

Amstelveen - Fietsendieven hebben vorig jaar flink huisgehouden in Amstelveen. In een jaar tijd werden bijna 500 aangiftes gedaan van fietsdiefstal. Het werkelijke aantal diefstallen ligt vermoedelijk hoger, omdat niet iedereen aangifte doet. 

Algemeen gisteren 15:34

Meer dan helft dodelijke verkeersslachtoffers in Noord-Holland (87) reed op de fiets

Amstelveen - In de provincie Noord-Holland waren in 2023 87 dodelijke verkeersslachtoffers te betreuren. Meer dan de helft van de verkeersslachtoffers in de provincie reed op de fiets. De provincie wil het aantal slachtoffers terugdringen door zich op basis van data te richten op locaties en doelgroepen waar het risico op een ongeval met letsel het grootst is.

Algemeen gisteren 10:39

Politie met Mobiel Media Lab & Veiligheidskraam naar Stadsplein Amstelveen

Amstelveen – Politie en gemeente geven op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 2024 op het Stadsplein voorlichting over veiligheid. Vrijdag kunnen inwoners terecht bij een informatiekraam op de weekmarkt en zaterdag komt het Mobiel Media Lab van de politie naar het Stadsplein.