Davey Photography, Davey Baas

Friday Night Skaters trekken door Amstelveen

Amstelveen - Een grote groep skaters trok vrijdagavond de aandacht in Amstelveen.

De skaters waren afkomstig van de Friday Night Skate Amsterdam die op vrijdagavonden (als het droog is) vanuit het Amsterdamse Vondelpark in  groepsverband door de stad trekken. 

De skaters trokken deze keer vanuit Amsterdam Zuid via de Amsterdamseweg Amstelveen in, om na een bezoek aan het Stadsplein via de wijk Bankras-Kostverloren de gemeente weer te verlaten.

De vrolijke skaters vielen niet alleen op door de grootte van de groep maar ook door verlichting en led-sticks. 


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:21

Amstelveen van voorheen (270)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 270 een foto van het Augustinuspark, die we kregen toegestuurd door Bert van den Broek van Hubo Lambertus van den Broek. 

Algemeen 23 okt. 2021 13:02

Energiebesparen: Amstelveen zet vol in op Klimaatweek

Amstelveen - Gemeente Amstelveen doet ook dit jaar doet mee aan de Nationale Klimaatweek, die loopt van 27 oktober tot en met 5 november 2021. Tijdens deze Klimaatweek attendeert gemeente Amstelveen inwoners extra op diverse duurzame  acties en helpt het inwoners op weg om energie te besparen.

112 22 okt. 2021 19:46

Brandweer blust keukenbrand aan Kringloop

Amstelveen - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt naar Kringloop in de wijk Groenelaan naar aanleiding van een keukenbrand in een bungalow.