Frites Affairs

Frites Affairs opent vestiging in Stadshart Amstelveen

Amstelveen - Na succesvolle lanceringen in diverse steden en op Center Parcs heeft Frites Affairs vandaag (woensdag 1 december 2021) officieel de deuren geopend in Stadshart Amstelveen. Het is de grootste Frites Affairs-vestiging tot nu toe en het is ook is de eerste stadsvestiging mét terras. 

Bij Frites Affairs kunnen mensen terecht voor 'oer-Hollandse frites, overdadige burgers en luxe hotdogs,' zo meldt het bedrijf in een persbericht. De nieuwe vestiging is van woensdag tot en met zondag geopend en gesitueerd aan Stadsplein 89 in Stadshart Amstelveen.

Loaded Frites

Frites Affairs gebruikt verse, duurzame ingrediënten zoals ambachtelijke en oer-Hollandse frites. 'Knapperig en met schil, verantwoord gefrituurd en gebakken,' aldus het persbericht. Een van de specialiteiten is de zogenoemde portie 'loaded frites'. Een grote portie frites met bijvoorbeeld runderstoof, mosterdmayonaise en tuinkers.

OPENING2 FRITES AFFAIRS AMSTELVEEN-8659 (LR).jpg

'Frites Affairs staat volgens eigens zeggen voor ongeremd genieten:  'Zo kun je altijd onbeperkt genieten van negen verschillende sauzen die je zelf mag tappen. Daar zitten verrassende smaken tussen als zeewiermayonaise en andalouse.' 

Vegetarisch en meer

Er staat ook een vegetarische variant op het menu; een tijdelijke seizoensvariant met champignonragout, crème fraîche, vers gefrituurde krokante uienringen en citroentijm. Naast frites bestaat het aanbod uit hot dogs en burgers, verse milkshakes en softijs in verschillende smaken.

Frites Affairs Amstelveen beschikt ook over een interactieve bestelzuil in de winkel.


Meer nieuws

Algemeen 20 jan. 2022 16:19

'Fakkel- en lichtjestocht door Amstelveen trekt 40 belangstellenden'

Amstelveen - Gisterenavond werd in Amstelveen voor de tweede keer een fakkel- en lichtjestocht gehouden door tegenstanders van het coronabeleid. Zo'n veertig deelnemers van de tocht wandelden volgens de initiatiefnemers door het centrum van Amstelveen 'ten behoeve van de vrijheid en verbinding van mensen die zich niet (langer) kunnen vinden in de in hun ogen buitenproportionele coronamaatregelen'.