Fun Center Amstelveen: feestelijk vermaak voor alle leeftijden

Amstelveen - Fun Center Amstelveen is hét family entertainment center van Amstelveen. Veel ouders weten met hun kinderen de weg naar het grote trampolinepark te vinden, maar op de locatie is voor jong en oud veel meer te beleven. Van lasergamen tot karaoke en van poolbiljarten tot gamen op groot scherm. De nieuwste aanwinst is het shuffleboard voor een potje shufflen. Ook verandert Fun Center in de weekenden in een uitgaansplek met cocktails, American food en games. ‘Hier kun je competitive socializen met een groep mensen’, zegt eigenaar van Fun Center Amstelveen, Rob de Ruyter.

Avondje uit

Fun Center Amstelveen bestaat volgend jaar tien jaar. Het eventcenter wordt veel gevonden voor kinderfeestjes, maar ook voor bedrijfsfeesten en andere partijen kan men hier terecht. Met activiteiten als lasergamen, karaoke zingen en poolbiljarten zorgt het voor een gezellig avondje uit. Op vrijdag en zaterdag kun je genieten van een biertje, cocktail en een kwalitatief goede American-style hap. Denk aan hamburgers, hotdogs, nachoschotels, bittergarnituur en caesarsalads.

Club

Er wordt veel geïnvesteerd in nieuwe activiteiten en dan vooral voor volwassenen. Voor bedrijven en groepen kun je buiten de reguliere openingstijden reserveren. Daarnaast kun je op vrijdag- en zaterdagavond tot 00.00 uur ook gewoon met een groep vrienden komen. Het trampolinepark wordt met speciale gordijnen geheel afgeschermd, waardoor er een club ontstaat. Het aanvragen van eigen muziek, een dj die een avond draait en een pubquiz; het zal allemaal voorbij gaan komen tijdens deze avonden in het weekend. ‘Onze specialiteit ligt bij groepen tussen de 20 en 150 man. Er worden al ontzettend leuke bedrijfsfeesten georganiseerd, maar vergeet ook niet dat je hier gezellig je verjaardag kunt vieren met een groep vrienden en familie.'

Shufflen

De nieuwste game in Fun Center Amstelveen is shufflen. Dit is een mix van sjoelen, curling en jeu de boules, waarbij je met shufflepucks over de speciale shuffletafel schuift om je tegenstander(s) van de tafel te spelen en zelf zoveel mogelijk punten te verzamelen. Het spel is enorm in opkomst en Fun Center is momenteel de enige plek in Amstelveen waar je hier voor terecht kunt. ‘De combinatie van cocktails of een ander drankje, simpel maar goed eten en een spel spelen met zijn allen in een ongecompliceerde sfeer zie je nog niet veel. En dat terwijl het een perfecte avond uit is. Ook voor volwassenen is Fun Center Amstelveen een feestje’, sluit Rob af.

Tot 2 december is er nog een overgangsfase met de bestaande All Night Long. Daarna gaan de Clubavonden volledig van start.

CLUB DEAL voor groepen en bedrijven vanaf 20 personen: vraag vóór 20 december jouw event aan en ontvang 10% korting op alle activiteiten met de kortingscodeAMSTELVEENZ2023.

Fun Center Amstelveen
Langs de Werf 7
1185 XT Amstelveen-zuid
020-4411400
www.funcenteramstelveen.nl

Dit artikel verscheen eerder in de november editie van AmstelveenZ Magazine, nummer 83.

 

Meer nieuws

Kunst & Cultuur 17 mei 2024 11:59

Schouwburg Amstelveen: voorverkoop seizoen 2024/2025 op 25 mei van start

Amstelveen - Schouwburg Amstelveen start de online voorverkoop voor het seizoen 2024-2025 op zaterdag 25 mei om 10.00 uur. Op het programma staan ruim 250 voorstellingen vol bekende cabaretnamen, vrolijk jeugdtheater, toptoneel, adembenemende dans en grote musicals.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 17 mei 2024 11:28

Historische route van 13km langs Groenelaan, Waardhuizen, Nes

Amstelveen - Gemeente Amstelveen is weer een nieuwe historische route rijker. Het is inmiddels de vierde historische route in de gemeente. Deze route combineert de rust en natuur van de Bovenkerkerpolder met het dorpse karakter van Nes en het meer stedelijke landschap van Groenelaan en Waardhuizen; de route voert grotendeels door de polder en langs rivier de Amstel.

112 17 mei 2024 09:49

Zware aanrijding op kruising Legmeerdijk/N201

Amstelveen / Aalsmeer - Op de kruising van de Legmeerdijk met de N201 heeft donderdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee auto's botsten op elkaar met veel schade tot gevolg.

Verkeer & Vervoer 16 mei 2024 15:53

Brug Ouderkerk na aanpassingen weer volledig in gebruik: ook voor scheepvaart

Amstelveen / Ouderkerk - Na diverse aanpassingen en na meerdere testen, kan Brug Ouderkerk weer volledig bediend worden. Het wegverkeer kon op 14 mei al gebruik maken van de brug na de laatste storing, vandaag (donderdag 16 mei) is ook de stremming voor scheepvaart hoger dan 2.90 meter opgeheven.