Fun Center Amstelveen: feestelijk vermaak voor alle leeftijden

Amstelveen - Fun Center Amstelveen is hét family entertainment center van Amstelveen. Veel ouders weten met hun kinderen de weg naar het grote trampolinepark te vinden, maar op de locatie is voor jong en oud veel meer te beleven. Van lasergamen tot karaoke en van poolbiljarten tot gamen op groot scherm. De nieuwste aanwinst is het shuffleboard voor een potje shufflen. Ook verandert Fun Center in de weekenden in een uitgaansplek met cocktails, American food en games. ‘Hier kun je competitive socializen met een groep mensen’, zegt eigenaar van Fun Center Amstelveen, Rob de Ruyter.

Avondje uit

Fun Center Amstelveen bestaat volgend jaar tien jaar. Het eventcenter wordt veel gevonden voor kinderfeestjes, maar ook voor bedrijfsfeesten en andere partijen kan men hier terecht. Met activiteiten als lasergamen, karaoke zingen en poolbiljarten zorgt het voor een gezellig avondje uit. Op vrijdag en zaterdag kun je genieten van een biertje, cocktail en een kwalitatief goede American-style hap. Denk aan hamburgers, hotdogs, nachoschotels, bittergarnituur en caesarsalads.

Club

Er wordt veel geïnvesteerd in nieuwe activiteiten en dan vooral voor volwassenen. Voor bedrijven en groepen kun je buiten de reguliere openingstijden reserveren. Daarnaast kun je op vrijdag- en zaterdagavond tot 00.00 uur ook gewoon met een groep vrienden komen. Het trampolinepark wordt met speciale gordijnen geheel afgeschermd, waardoor er een club ontstaat. Het aanvragen van eigen muziek, een dj die een avond draait en een pubquiz; het zal allemaal voorbij gaan komen tijdens deze avonden in het weekend. ‘Onze specialiteit ligt bij groepen tussen de 20 en 150 man. Er worden al ontzettend leuke bedrijfsfeesten georganiseerd, maar vergeet ook niet dat je hier gezellig je verjaardag kunt vieren met een groep vrienden en familie.'

Shufflen

De nieuwste game in Fun Center Amstelveen is shufflen. Dit is een mix van sjoelen, curling en jeu de boules, waarbij je met shufflepucks over de speciale shuffletafel schuift om je tegenstander(s) van de tafel te spelen en zelf zoveel mogelijk punten te verzamelen. Het spel is enorm in opkomst en Fun Center is momenteel de enige plek in Amstelveen waar je hier voor terecht kunt. ‘De combinatie van cocktails of een ander drankje, simpel maar goed eten en een spel spelen met zijn allen in een ongecompliceerde sfeer zie je nog niet veel. En dat terwijl het een perfecte avond uit is. Ook voor volwassenen is Fun Center Amstelveen een feestje’, sluit Rob af.

Tot 2 december is er nog een overgangsfase met de bestaande All Night Long. Daarna gaan de Clubavonden volledig van start.

CLUB DEAL voor groepen en bedrijven vanaf 20 personen: vraag vóór 20 december jouw event aan en ontvang 10% korting op alle activiteiten met de kortingscodeAMSTELVEENZ2023.

Fun Center Amstelveen
Langs de Werf 7
1185 XT Amstelveen-zuid
020-4411400
www.funcenteramstelveen.nl

Dit artikel verscheen eerder in de november editie van AmstelveenZ Magazine, nummer 83.

 

Meer nieuws

Kunst & Cultuur vandaag 15:32

Amstelveen Triënnale 2024: Amstelveense kunstenaars kunnen zich nu aanmelden

Amstelveen - Elke drie jaar organiseren drie Amstelveense culturele instellingen een tentoonstelling met en voor Amstelveense kunstenaars. In 2024 vindt de negende editie van de Amstelveen Triënnale plaats, georganiseerd door het Cobra Museum voor Moderne Kunst, Museum JAN en Platform C.

Horeca vandaag 13:02

Silversant doet weer mee aan Nationale Snertdag

Amstelveen - Op zondag 10 december vindt alweer de zesde editie plaats van de nationale snertdag. Ruim tweeduizend 50-plussers maken op honderd locaties van een snertdag een feestdag. Ook in Amstelveen wordt er snert gegeten en wel bij Silversant, dat zestig ‘snert-eters’ zal ontvangen.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:48

Amstelveen van voorheen (379)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 379 een oude foto van Plein 60.

Zakelijk gisteren 12:06

Revolutie op Wielen: Ontdek de Nieuwe C-HR op 9 december bij Toyota Van Ekris Mijdrecht!

Amstelveen / Mijdrecht - Wij nodigen u graag uit op 9 december voor een bijzondere gelegenheid. Kom langs bij Toyota van Ekris in Mijdrecht en ontdek de volledig nieuwe Toyota C-HR, een toonbeeld van innovatie en stijl. Met zijn futuristische design, efficiënte hybride motoropties, en een luxueus, technologisch geavanceerd interieur, zet de nieuwe C-HR een nieuwe standaard in zijn klasse.

Verkeer & Vervoer gisteren 09:23

Tram 25 valt midden op kruispunt stil

Amstelveen - Tram 25 is zondagochtend in Middenhoven op een ongelukkige plek stilgevallen, namelijk midden op het kruispunt Dr. Willem Dreesweg/Melkweg. Daardoor raakte het kruispunt volledig geblokkeerd voor al het verkeer. Nadat de tram weer in beweging was gekomen, werd de 25 vervolgens gestremd door een defecte bovenleiding.