Jumpers [Archief]

Fun Center Amstelveen weer ouderwets open tijdens kerstvakantie: Happy Holiday Fun Deal

Amstelveen - Na twee jaar gedwongen gesloten te zijn geweest tijdens de kerstvakantie, is Fun Center Amstelveen de naderende kerstvakantie (2022/2023) weer volledig geopend: ook op Eerste en Tweede Kerstdag. Lezers van AmstelveenZ kunnen nu een extra voordelige Happy Holiday Fun Deal boeken.

Fun Center viert de terugkeer van de Happy Holidays met een fantastisch aanbod voor bezoekers, trouwe volgers en lezers van AmstelveenZ:

ALL-IN HOLIDAY FUN DEAL: 31 euro

  • 1,5u ALL-IN Experience voor 2 personen
  • Jumpen, minimaal 1 sessie lasergamen, games op groot scherm, karaoke, poolbiljarten
  • Slush of frisdrank (33cl) voor 2 personen
  • Popcorn of zakje Chips (Lays) voor 2 personen
  • Jumpsokken voor 2 personen

Deze geheime deal is alleen te boeken via deze link: https://fareharbor.com/embeds/book/funcenteramstelveen/items/425551/?full-items=yes

BOEK HIER DE HOLIDAY DEAL

Family Christmas Party

Eerste en Tweede Kerstdag is Fun Center ook open en kan er volop worden genoten van een Family Christmas Party met een knallende kerstdisco. Gezellig met de hele familie jumpen, lasergamen, games spelen, karaoke zingen, poolbiljarten en meer: dus vooral heel veel fun.

Bedrijfsuitje vieren?

Wist je dat het Fun Center zich perfect leent om een bedrijfsuitje of borrel te organiseren. Bijvoorbeeld in de Karaoke Party Room of vanaf 60 personen kan je ook al het hele bedrijf afhuren. Een geweldig uitje met eten en drinken en super toffe activiteiten wie iedereen kan en leuk vindt: info@funcenteramstelveen.nl

Openingstijden feestdagen 2022

24 december: open tot 16.30 uur

Eerste Kerstdag: 12.00 tot 16.30 uur Family Christmas Party

Tweede Kerstdag:  12.00 tot 16.30 uur Family Christmas Party

Oudejaarsavond: tot 16.30 uur

Nieuwjaarsdag: 12.00 tot 16.30 Nieuwjaarsjump

Meer informatie vind je op de website van Fun Center Amstelveen

(Advertorial)


Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:41

Maximaal 30 km/u ook in delen Buitenveldert: even wennen

Buitenveldert/Amstelveen - Amstelveners die al moeite hebben om zich aan de maximumsnelheid van 50 kilometer per uur te houden op de Beneluxbaan richting Amsterdam, worden vanaf vandaag extra op de proef gesteld in delen van Buitenveldert: daar geldt sinds vandaag op diverse wegen, zoals de Van Boshuizenstraat, Van Leijenberghlaan en A.J. Ernststraat een maximumsnelheid van 30 km/u.

Algemeen gisteren 14:34

Speciale signeersessie Marianne Timmer bij De Wijnschuur

Amstelveen/Nes/Uithoorn - Olympisch kampioen Marianne Timmer komt op zaterdag 9 december 2023 tussen 15.00 en 17.00 uur naar De Wijnschuur in Nes aan de Amstel om haar nieuwe boek 'De Timmerfabriek' te promoten en te signeren.