Jumpers [Archief]

Fun Center Amstelveen weer ouderwets open tijdens kerstvakantie: Happy Holiday Fun Deal

Amstelveen - Na twee jaar gedwongen gesloten te zijn geweest tijdens de kerstvakantie, is Fun Center Amstelveen de naderende kerstvakantie (2022/2023) weer volledig geopend: ook op Eerste en Tweede Kerstdag. Lezers van AmstelveenZ kunnen nu een extra voordelige Happy Holiday Fun Deal boeken.

Fun Center viert de terugkeer van de Happy Holidays met een fantastisch aanbod voor bezoekers, trouwe volgers en lezers van AmstelveenZ:

ALL-IN HOLIDAY FUN DEAL: 31 euro

  • 1,5u ALL-IN Experience voor 2 personen
  • Jumpen, minimaal 1 sessie lasergamen, games op groot scherm, karaoke, poolbiljarten
  • Slush of frisdrank (33cl) voor 2 personen
  • Popcorn of zakje Chips (Lays) voor 2 personen
  • Jumpsokken voor 2 personen

Deze geheime deal is alleen te boeken via deze link: https://fareharbor.com/embeds/book/funcenteramstelveen/items/425551/?full-items=yes

BOEK HIER DE HOLIDAY DEAL

Family Christmas Party

Eerste en Tweede Kerstdag is Fun Center ook open en kan er volop worden genoten van een Family Christmas Party met een knallende kerstdisco. Gezellig met de hele familie jumpen, lasergamen, games spelen, karaoke zingen, poolbiljarten en meer: dus vooral heel veel fun.

Bedrijfsuitje vieren?

Wist je dat het Fun Center zich perfect leent om een bedrijfsuitje of borrel te organiseren. Bijvoorbeeld in de Karaoke Party Room of vanaf 60 personen kan je ook al het hele bedrijf afhuren. Een geweldig uitje met eten en drinken en super toffe activiteiten wie iedereen kan en leuk vindt: info@funcenteramstelveen.nl

Openingstijden feestdagen 2022

24 december: open tot 16.30 uur

Eerste Kerstdag: 12.00 tot 16.30 uur Family Christmas Party

Tweede Kerstdag:  12.00 tot 16.30 uur Family Christmas Party

Oudejaarsavond: tot 16.30 uur

Nieuwjaarsdag: 12.00 tot 16.30 Nieuwjaarsjump

Meer informatie vind je op de website van Fun Center Amstelveen

(Advertorial)


Meer nieuws

112 gisteren 11:06

Forse aanrijding in Westwijk

Amstelveen - Op de kruising van de Sacharovlaan en de Asserring in Westwijk heeft maandagochtend een forse aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een bestelbus.

Algemeen gisteren 09:45

Amstelveen wil af van openingen Bosrandbrug in spits: 'Files staan tot aan Loogman'

Amstelveen - Verkeer van en naar Amstelveen ondervindt in toenemende mate hinder van de Bosrandbrug die in spitstijden open gaat om vaarverkeer door te laten. Daardoor ontstaan lange files op de toch al drukke Bosrandweg (N231) en Fokkerweg (N232). Amstelveen dringt er bij monde van wethouder Herbert Raat (Verkeer, VVD) bij de provincie op aan om de openingstijden van de brug aan te passen en deze in de criuciale spitsuren niet te openen voor vaartuigen.

112 20 mei 2024 09:05

Twee gewonden bij ongeval tussen auto en fatbike

Amstelveen - Op de rotonde aan de Sportlaan/Van der Hooplaan is zondagavond de bestuurder van een personenwagen in aanrijding gekomen met een fatbike met twee opzittenden.