KNLTB

Gastgezinnen gezocht voor toptennissers en aanstormende professionals

Amstelveen - Bij het Nationaal Tennis Centrum (NTC) aan de Bovenkerkerweg in Amstelveen leidt de Technische Staf spelers op. De meeste spelers trainen dagelijks twee keer op locatie. Om deze jeugdspelers de kans te bieden om alle energie in tennis en school te steken, is het fijn dat ze dichtbij wonen. De KNLTB  (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond) is daarom op zoek naar gastgezinnen voor een betrouwbare woonomgeving in de buurt van het tenniscentrum.

Wat houdt het in?

De KNLTB-selectie en aanstormende professionals zijn tussen de 15 en 19 jaar oud. Als gastgezin vang je één of twee (dat laatste heeft de voorkeur) spelers op van maandag tot en met vrijdag. Graag eten zij ’s ochtends en ’s avonds mee. De speler(s) zal (zullen) bepaalde weken niet aanwezig zijn vanwege het spelen van toernooien in het buitenland. Belangrijk is dat het gastgezin op fietsafstand van het NTC in Amstelveen woont. Er is een eventuele vergoeding beschikbaar.

Informatie

Wil jij de spelers een tijdelijke betrouwbare woonomgeving bieden zodat deze sporters alle tijd hebben om zich te ontwikkelen? Voor meer informatie en aanmeldingen kun je mailen naar toptennis@knltb.nl

Gastgezin social (1080x1080).jpg


Meer nieuws

Sport vandaag 14:00

Uplift breidt uit met small group training: personal training met zijn vieren

Amstelveen - Al vier jaar timmeren de ‘Ralfen’ druk aan de weg met UPLIFT. Met hun high-end personal trainingsstudio aan de Amsterdamseweg helpen Ralph en Ralf hun clientèle om hen zo fit en weerbaar mogelijk te maken. Naast personal- en duo-training, breiden ze uit met small group training.

Columns vandaag 09:24

Column Geertje Visser: Overvallen

Amstelveen - Ondanks wat overvallen, autokraken, woninginbraken, jongeren die met messen zwaaiden, jongeren die met nepwapens zwaaiden (zwaaiden jongeren gewoon maar eens voor de gezelligheid, hè?) en vechtpartijen, kunnen we rustig slapen hier in Amstelveen. Amstelveners waarderen hun veiligheid namelijk meer dan mensen in andere gemeenten met meer dan 70.000 inwoners. Dat blijkt uit de Veiligheidsmonitor 2023 die het Centraal Bureau voor de Statistiek publiceerde. Geweldig nieuws natuurlijk, want niets zegt zoveel over veiligheid als de waardering ervan, nietwaar?

Sport gisteren 14:00

Rugbyer Enzo Fontein: 'mijn toekomst ligt in Engeland'

Amstelveen - Enzo Fontein (17) is een rugbyer bij de Amstelveense Rugbyclub ARC. Met zijn team haalde hij drie keer de NK-finale en in 2022 mochten ze de titel Nederlands Kampioen op hun naam schrijven. Begin 2024 was Enzo genomineerd voor Amstelveens talent van het jaar tijdens het Amstelveen Sportgala. Hij werd runner-up en zijn rugbyclub werd als winnaar uitgeroepen tot Vereniging van het jaar. Met zijn zeventien jaar is hij nog jong, maar dat staat zijn grootse dromen niet in de weg. Als het aan hem ligt, vertrekt hij dit schooljaar nog naar Engeland om zijn dromen te verwezenlijken.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur gisteren 10:27

Fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen

Amstelveen - Visit Amstelveen en Canon organiseren deze lente een fotowedstrijd waarbij op zoek wordt gegaan naar de mooiste natuurfoto. Het voorjaar is dé tijd om er op uit te gaan in Amstelveen. Neem je smartphone en/of camera mee om de natuur vast te leggen, want je kunt er een mooie prijs mee winnen én de mooiste foto’s krijgen een plekje in een tentoonstelling in het Cobra Museum!

Algemeen 11 apr. 2024 16:03

MEAN WELL sponsort sportveldje voor Oekraïense vluchtelingen bij opvanglocatie

Amstelveen - Deze week is een multifunctionele sportveldje bij de opvanglocatie voor Oekraïense vluchtelingen in Kronenburg (Sonjashnik) geopend. MEAN WELL, een Taiwanees bedrijf dat sinds 2006 is gevestigd in Amstelveen, is de sponsor van het sportveldje en leverde ook bijbehorende voorzieningen, zoals goals, ballen en netten.