Geen buit voor overvallers supermarkt Van der Hooplaan

Geen buit voor overvallers supermarkt Van der Hooplaan Foto: Davey Photography, Davey Baas

AMSTELVEEN - De criminelen die gisterenavond een brute overval pleegden op de Coop-supermarkt aan de Van der Hooplaan zijn er zonder buit vandoor gegaan.

De overvallers sloegen omstreeks 21.00 uur toe. Na de overval werd gezocht naar de daders, maar zonder resultaat. De omgeving werd afgezet en de dienst Forensische Opsoring heeft gisterenavond laat onderzoek gedaan. 

Drie verdachten
De politie meldt dat het gaat om drie verdachten, van wie tot nu toe bekend is dat een van de mannen, 18 tot 25 jaar oud is, donkere kleding droeg en een donkere pet op had. Over de tweede verdachte is bekend dat het mogelijk om een man zou gaan eveneens in de leeftijd van 18 tot 25 jaar oude man en vermoedelijk een rode muts droeg. Van de derde verdachte is alleen bekend dat het mogelijk om een man gaat.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen die de verdachten mogelijk in de wijk hebben gezien voor of na de overval. Als iemand iets gezien of gehoord heeft, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. 

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties