Beeld via gemeente Amstelveen

Gemeentelijke isolatieactie (Energieloket Amstelveen) wegens succes verlengd

Amstelveen - Woningeigenaren in Amstelveen Noord kunnen zich nog tot 1 mei 2024 vrijblijvend inschrijven voor de gemeentelijke isolatieactie via Energieloket Amstelveen.

De actie is wegens succes verlengd. Woningeigenaren kunnen via deze collectieve actie rekenen op eerlijk advies en een offerte op maat voor HR++glas-, vloer/bodem- en binnenzijde- en dakisolatie. Bovendien kunnen zij er op rekenen dat het werk wordt uitgevoerd door een betrouwbare, geselcteerde vakspecialist tegen een eerlijke prijs.

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN

Isoleren zorgt enerzijds voor een besparing op de energierekening en anderzijds voor meer wooncomfort  Alle informatie over de isolatieactie is te vinden op Isolatie- en glasactie Amstelveen | Regionaal Energieloket. Daar kunnen Amstelveense woningeigenaren in Amstelveen Noord zich (geheel vrijblijvend) inschrijven.

logo_amstelveen_maakt_het.png
Dit betreft een partnerbijdrage i.s.m. Amstelveen maakt het


Meer nieuws

Kunst & Cultuur 17 mei 2024 11:59

Schouwburg Amstelveen: voorverkoop seizoen 2024/2025 op 25 mei van start

Amstelveen - Schouwburg Amstelveen start de online voorverkoop voor het seizoen 2024-2025 op zaterdag 25 mei om 10.00 uur. Op het programma staan ruim 250 voorstellingen vol bekende cabaretnamen, vrolijk jeugdtheater, toptoneel, adembenemende dans en grote musicals.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 17 mei 2024 11:28

Historische route van 13km langs Groenelaan, Waardhuizen, Nes

Amstelveen - Gemeente Amstelveen is weer een nieuwe historische route rijker. Het is inmiddels de vierde historische route in de gemeente. Deze route combineert de rust en natuur van de Bovenkerkerpolder met het dorpse karakter van Nes en het meer stedelijke landschap van Groenelaan en Waardhuizen; de route voert grotendeels door de polder en langs rivier de Amstel.

112 17 mei 2024 09:49

Zware aanrijding op kruising Legmeerdijk/N201

Amstelveen / Aalsmeer - Op de kruising van de Legmeerdijk met de N201 heeft donderdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee auto's botsten op elkaar met veel schade tot gevolg.

Verkeer & Vervoer 16 mei 2024 15:53

Brug Ouderkerk na aanpassingen weer volledig in gebruik: ook voor scheepvaart

Amstelveen / Ouderkerk - Na diverse aanpassingen en na meerdere testen, kan Brug Ouderkerk weer volledig bediend worden. Het wegverkeer kon op 14 mei al gebruik maken van de brug na de laatste storing, vandaag (donderdag 16 mei) is ook de stremming voor scheepvaart hoger dan 2.90 meter opgeheven.