AmstelveenZ

Gemeenteraad verbetert informatievoorziening

AMSTELVEEN - Amstelveners die om welke reden dan ook geïnteresseerd zijn in de Amstelveense gemeenteraad, kunnen sinds kort terecht op een verbeterde website.

AMSTELVEEN - Amstelveners die om welke reden dan ook geïnteresseerd zijn in de Amstelveense gemeenteraad, kunnen sinds kort terecht op een verbeterde website.

De vernieuwde website maakt het eenvoudiger om relevante informatie snel te vinden, zo meldt de lokale overheid.

Informatie
De website is met name overzichtelijker ingedeeld, door een scheiding aan te brengen tussen informatie over de gemeenteraad en de raadscommissies enerzijds - en informatie over de vergaderingen van de raad en de commissies anderzijds. Klik hier voor een kijkje.

App
Naast de website kan informatie ook worden ingewonnen via de gratis app Ibabs Pro. Na het installeren van de app kunnen Amstelveners inloggen door bij de velden gebruikersnaam en wachtwoord  ‘burger’ in te vullen. In het veld site dient dan eerst ‘amstelveen’ te worden ingevuld.

Op de foto
Het Amstelveense raadhuis.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 15:01

A9 bij Amstelveen komend weekend in beide richtingen afgesloten, maar Schipholbrug-hijsklus uitgesteld

Amstelveen - De A9 bij Amstelveen is komend weekend (van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur) in beide richtingen afgesloten. In het weekend zou eigenlijk het noordelijke brugdek van de Schipholbrug worden ingehesen, maar die klus is uitgesteld door verwachte windstoten. De weekendafsluiting blijft echter in stand, omdat er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd.

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen gisteren 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'