VTF, LAURENS NIEZEN

Gerard Joling & Karin Bloemen zingend door Aalsmeerse wateren

Aalsmeer - Een verrassingsoptreden op Moederdag van Gerard Joling & Karin Bloemen.  Al zingend trokken ze  vanmiddag over de Aalsmeerse wateren. Ze gingen ondere langs bij zorgcentrum Aalsmeer aan het Praamplein.

Het optreden was speciaal voor Moederdag, om ouderen een hart onder de riem te steken.

Op het Instagramaccount van Gerard Joling werd een filmpje geplaatst waarop te zien is hoe Joling en Bloemen al zingend door de Aalsmeerse wateren varen, onder andere het nummer Droomland zingend.

Ook diverse voorbijgangers bleven luisteren en meezingen.

joling_vtf.jpg
Foto's: VTF, LAURENS NIEZEN


Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:44

Gedecoreerden ontvangen alsnog lintje uit handen van burgemeester

Amstelveen – Burgemeester Tjapko Poppens heeft de twaalf Amstelveners die 24 april jongstleden via een videoboodschap te horen kregen dat dat zij koninklijk waren onderscheiden, inmiddels daadwerkelijk een lintje kunnen uitreiken.  

Onderwijs & Educatie vandaag 09:43

Zomerschool Amstelveen van start

Amstelveen - Vanaf vandaag opent de Amstelveense zomerschool haar deuren. Op het programma staan lessen in theater, techniek, kunst, cultuur en sport. Door de coronacrisis zaten kinderen veel thuis, zagen geen klasgenoten en gingen niet naar de sportclub. Dit gebrek aan sociale interactie is sommige kinderen erg zwaar gevallen. Voor hen organiseert de gemeente deze zomerschool.

Advertorial Sport gisteren 20:00

Buitensporten enorm in opmars

Amstelveen - Heleen van Ketwich Verschuur heeft als directeur van AmstelveenSport, de organisatie die zich op meerdere vlakken inzet om Amstelveners gezond te laten bewegen, de afgelopen maanden voor nieuwe uitdagingen gestaan. Door de corona-crisis kwamen binnen no-time sportverenigingen, sportaccommodaties en scholen stil te liggen.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:50

Amstelveen van voorheen (202)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 202 een foto van de Dorpsstraat in het Oude Dorp zoals deze er vroeger uitzag.