Htel, impressie van een van de nieuwe service-appartementen

Gerenoveerde short stay-appartementen Htel Amstelveen klaar voor bewoning

Amstelveen - Htel, het shortstay-appartementencomplex voor expats aan de Laan van de Helende Meesters (langs de Groenelaan) in Amstelveen, levert de eerste 133 volledig  gerenoveerde service-appartementen op. In fase 2 van het renovatieproject worden het komende jaar nog eens 100 appartementen van Htel op dezelfde wijze aangepakt.

Dat heeft de eigenaar van het pand, Cobraspen Groep, bekend gemaakt.

htel impressie.jpg
Impressie van het straks volledig vernieuwde Htel.

Voor expats

De modern ingerichte appartementen zijn bestemd voor expats. De ruimtes zijn stuk voor stuk uitgebreid met een erker, waardoor de appartementen nu 50 vierkante meter groot zijn en er meer lichtinval is. Ook het exterieur is opgefrist dankzij nieuwe en duurzame gevelbekleding.

A++

De ruimtes zijn met de renovatie veel energiezuiniger zijn geworden. Dankzij warmtepompen, zonnepanelen, HR++ glas en betere isolatie verbruiken de appartementen maar liefst 55% minder energie dan voorheen. Daarmee gaat het energielabel van C naar A++.

Gym & wellness

De appartementen beschikken bovendien over alles wat een expat nodig heeft. Zo zijn de appartementen voorzien van een volledig ingerichte keuken en een aparte werkplek met snelle, veilige internetverbinding. Ook kunnen zij gebruikmaken van de gemeenschappelijke voorzieningen die in het gebouw aanwezig zijn, onder meer een gym en wellness center, als ook van hotel services zoals een 24-uurs receptie en schoonmaakdienst.

Shortstay-locatie voor expats

Htel staat aan de Laan van de Helende Meesters, een centrale locatie in Amstelveen. Al sinds 2003 worden de appartementen als shortstay-locatie verhuurd aan expats van corporate bedrijven in de regio Amsterdam.

Htel renoveert het pand volledig. Alles is tot op het betonnen karkas gesloopt en daarna weer volledig opnieuw opgebouwd. Mede daardoor zijn de appartementen energie-efficiënt, met een label A++. 'Duurzaamheid zit immers in ons DNA, licht Oscar Persoon, adjunct-directeur van Cobraspen Groep, de renovatie toe. 'Met de nieuwe appartementen voldoen we aan de hoge eisen en verwachtingen van onze internationale gasten, nu als ook in de toekomst.'

htel klaar voor bewoning2.jpg
Impressie van een van de vernieuwde appartementen. Foto's: Htel


Meer nieuws

Sport vandaag 14:00

Uplift breidt uit met small group training: personal training met zijn vieren

Amstelveen - Al vier jaar timmeren de ‘Ralfen’ druk aan de weg met UPLIFT. Met hun high-end personal trainingsstudio aan de Amsterdamseweg helpen Ralph en Ralf hun clientèle om hen zo fit en weerbaar mogelijk te maken. Naast personal- en duo-training, breiden ze uit met small group training.

Columns vandaag 09:24

Column Geertje Visser: Overvallen

Amstelveen - Ondanks wat overvallen, autokraken, woninginbraken, jongeren die met messen zwaaiden, jongeren die met nepwapens zwaaiden (zwaaiden jongeren gewoon maar eens voor de gezelligheid, hè?) en vechtpartijen, kunnen we rustig slapen hier in Amstelveen. Amstelveners waarderen hun veiligheid namelijk meer dan mensen in andere gemeenten met meer dan 70.000 inwoners. Dat blijkt uit de Veiligheidsmonitor 2023 die het Centraal Bureau voor de Statistiek publiceerde. Geweldig nieuws natuurlijk, want niets zegt zoveel over veiligheid als de waardering ervan, nietwaar?

Sport gisteren 14:00

Rugbyer Enzo Fontein: 'mijn toekomst ligt in Engeland'

Amstelveen - Enzo Fontein (17) is een rugbyer bij de Amstelveense Rugbyclub ARC. Met zijn team haalde hij drie keer de NK-finale en in 2022 mochten ze de titel Nederlands Kampioen op hun naam schrijven. Begin 2024 was Enzo genomineerd voor Amstelveens talent van het jaar tijdens het Amstelveen Sportgala. Hij werd runner-up en zijn rugbyclub werd als winnaar uitgeroepen tot Vereniging van het jaar. Met zijn zeventien jaar is hij nog jong, maar dat staat zijn grootse dromen niet in de weg. Als het aan hem ligt, vertrekt hij dit schooljaar nog naar Engeland om zijn dromen te verwezenlijken.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur gisteren 10:27

Fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen

Amstelveen - Visit Amstelveen en Canon organiseren deze lente een fotowedstrijd waarbij op zoek wordt gegaan naar de mooiste natuurfoto. Het voorjaar is dé tijd om er op uit te gaan in Amstelveen. Neem je smartphone en/of camera mee om de natuur vast te leggen, want je kunt er een mooie prijs mee winnen én de mooiste foto’s krijgen een plekje in een tentoonstelling in het Cobra Museum!

Algemeen 11 apr. 2024 16:03

MEAN WELL sponsort sportveldje voor Oekraïense vluchtelingen bij opvanglocatie

Amstelveen - Deze week is een multifunctionele sportveldje bij de opvanglocatie voor Oekraïense vluchtelingen in Kronenburg (Sonjashnik) geopend. MEAN WELL, een Taiwanees bedrijf dat sinds 2006 is gevestigd in Amstelveen, is de sponsor van het sportveldje en leverde ook bijbehorende voorzieningen, zoals goals, ballen en netten.