Jaap Maars

Geslaagde 2e editie AmstelveenZ Lentemarathon

AMSTELVEEN - Meer dan 1500 lopers hebben zondag 25 maart de tweede editie van de AmstelveenZ Lentemarathon volbracht. 

Mohammed Zemouri werd de winnaar van de hele marathon in een tijd van 2.51.09. Bas Stigter schreef net als vorig jaar de halve marathon op zijn naam in een tijd van 1.11.24. Bij de vrouwen gingen opnieuw Marije Geurtsen aan de haal met de titel in een tijd van 3.10.49. Anna Padlewska won de halve marathon in een tijd van 1.19.14

De estafette-marathon ging dit jaar naar het team Amstelveen Running Hustlers in een tijd van 2.34.47; zij lieten de concurrentie ver achter zich.

Bekijk bijgaand foto-album en zie hier alle uitslagen.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 22:00

Amstelveen by night (85)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl iedere avond een avondfoto uit Amstelveen. Op de 85e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van Rijksweg A9.

112 gisteren 17:05

Kind aangereden in Middenhoven

Amstelveen - Aan de Dr. Willem Dreesweg, bij de in/uitrit met De Parel in Middenhoven is zaterdagmiddag een kind aangereden.

Advertorial Zakelijk gisteren 13:00

Bink Fietsen: Kies voor de bakfiets! Als familiefiets of zakelijk; het kan allemaal

Amstelveen - Het fietsseizoen staat voor de deur. We willen er allemaal weer lekker op uit. Een dagje uit met de kinderen, een picknick met vrienden of erop uit voor het werk. Kies voor een bakfiets! Bink Fietsen biedt keuze uit mooie merken in het hoog segment: uiteraard Urban Arrow, maar ook de hoogstaande modellen van Lovens of de prachtige fietsen van Riese & Müller. Kom gerust een proefrit maken!

Rubriek: Nog even geduld a.u.b! gisteren 12:00

Nog even geduld a.u.b.! (Aflevering 2)

Amstelveen - In de rubriek 'Nog even geduld a.u.b.!' volgt AmstelveenZ.nl de ontwikkelingen rond grote infrastructurele bouwprojecten in Amstelveen. Inmiddels wordt rond de A9 in Amstelveen volop gewerkt en is er begonnen met het plaatsen van damwanden die de tijdelijke op- en afritten van de A9 op de plaats moeten houden.

112 gisteren 09:34

Opruimen ravage A9 enorme klus

Amstelveen - Het schoonmaken van de rijstroken van Rijksweg A9 na een ongeval tussen twee vrachtwagens vrijdagavond heeft heel wat uren in beslag genomen.

Algemeen 16 apr. 2021 22:00

Amstelveen by night (84)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl iedere avond een avondfoto uit Amstelveen. Op de 84e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van het Amstelveense busstation.