Em's Fotografie

Geslaagde jubileumdag 100-jarig Sporting Martinus

Amstelveen - Sporting Martinus heeft afgelopen zaterdag een geslaagde jubileumdag gevierd op Sportpark Overburg met een drukbezochte jubileumwestrijd tegen Lucky Ajax.

Sporting Martinus was zo sportief om Ajax de jubileumwedstrijd te laten winnen (2-4). Al met al was het een uitermate geslaagde jubileumdag waarbij jong en oud genoten. 

Diverse oud-Ajacieden gaven acte de presence onder wie Michael Reiziger die zijn carrière bij Sporting Martinus begon. Ook Sjaak Swart en Simon Tahamata waren aanwezig.  

Van de jubileumdag zijn ruim 250 foto's op de Facebookpagina van Sporting Martinus geplaatst. De foto's zijn gemaakt door Em’s fotografie.


Meer nieuws

Politiek gisteren 12:20

Aanpassing woontorenplan Groenelaan geeft Burgerbelangen nog geen reden tot juichen

Amstelveen – De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) geeft aan nog niet gerust te zijn op de woningbouwplannen op de plek van het tankstation en de showroom in de wijk Groenelaan (Newa 2), ondanks dat de wethouder na overleg met de projectontwikkelaar vindt dat de plannen opnieuw vormgegeven moeten worden in overleg met buurtbewoners.

Algemeen gisteren 10:03

Weer forse snelheidsovertredingen: rijbewijs inleveren

Amstelveen - Tijdens een korte snelheidscontrole op de Beneluxbaan in Amstelveen zijn gisteren opnieuw diverse hardrijders op de bon geslingerd en mocht een bestuurster haar rijbewijs inleveren omdat ze 56 kilometer per uur te hard reed. Op Rijksweg A9 kon een bestuurder zijn hagelnieuwe snelle auto (net een dag oud) inleveren na een forse snelheidsovertreding (176 km/u waar 100 is toegestaan).