Davey Photography, PIeter Schilt
112

Getuigen gezocht van ongeval tussen tram 25 en elektrische brommobiel

Amstelveen - De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval dat zaterdagavond plaatsvond tussen tram 25 en een elektrische brommobiel ter hoogte van Noorderkroon in Middenhoven. 

Het ging gisteravond rond 21.25 uur mis bij de kruising van het tramspoor Gondel/Noorderkroon. De brommobiel werd bij het oversteekpunt gegrepen door de tram en raakte total loss door de botsing. De tram onstpoorde door de impact van de klap.

De bestuurster van de brommobiel zat bekneld in het voertuig en moest door de brandweer uit het voertuig worden bevrijd. De politie meldt dat de vrouw gewond is geraakt en na zorg ter plekke door toegesneld ambulancepersoneel is overgebracht naar een ziekenhuis, 

De oorzaak van de aanrijding is op dit moment nog in onderzoek en de politie is daarbij op zoek naar getuigen. Mensen die gisteren iets hebben gezien kunnen dat melden via 0900-8844. Zij kunnen melding doen onder vermelding van Opsporing Team Verkeer, registratienummer: 202 407 5113.


Meer nieuws

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.

Algemeen vandaag 09:35

‘Invoeren betaald parkeren in heel Amstelveen uiteindelijk onvermijdelijk’

Amstelveen - De VVD Amstelveen stelt dat het invoeren van betaald parkeren in heel Amstelveen uiteindelijk onvermijdelijk zal zijn. ‘Onze insteek zal zijn dat parkeervergunningen voor inwoners en ondernemers goedkoop blijven en dat er per wijk ruimte is voor maatwerkoplossingen,’ stelt VVD-raadslid Menno van Leeuwen in een vooruitblik op volledig betaald parkeren in Amstelveen.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:26

Amstelveen van voorheen (399)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 399 een oude foto van het voormalige raadhuis van Amstelveen op de hoek van de Dorpsstraat in het Oude Dorp.

Algemeen 20 apr. 2024 14:24

Werkzaamheden A9-viaduct Beneluxbaan in volle gang

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan, ten behoeve van de verbreding van Rijksweg A9, zijn sinds vrijdagavond in volle gang. Door de werkzaamheden is de Beneluxbaan (en de naastgelegen Keerpuntweg en Ouverture) dit weekeinde afgesloten voor verkeer. Ook tram 25 rijdt niet.

Algemeen 19 apr. 2024 16:32

Boer Gerlach breekt alle records Cinema Amstelveen en komt zelf naar laatste cinema-vertoning

Amstelveen - De alom geprezen documentairefilm over de Amstelveense akkerbouwer Gerlach heeft alle records van Cinema Amstelveen gebroken. Gerlach zal bij de laatste vertoning van zijn docu in Cinema Amstelveen (dinsdag 30 april om 13.45 uur) in stijl aanwezig zijn, om te praten over het tamelijk overwachte, maar meer dan verdiende succes.