112

Getuigenoproep om straatroof in tunneltje oud-KPMG-gebouw

Amstelveen - In verband met een straatroof die afgelopen woensdagavond plaatsvond onder het tunneltje van het oude KPMG-gebouw in Amstelveen, heeft de politie nabij de plek van de beroving een tekstkar neergezet met een getuigenoproep.

Op de bewuste avond werd een persoon beroofd van persoonlijke eigendommen, maar van de dader(s) ontbreekt ieder spoor.

Ondanks een grootschalige zoekactie, met onder ander een politiehelikopter en hondengeleiders, konden er die avond geen verdachten worden getraceerd. 

De politie hoopt met de tekstkar, die is geplaatst op de hoek Ouderkerkerlaan/Lindenlaan, dat mogelijke getuigen, of mensen die iets verdachts hebben gezien die woensdagavond, zich alsnog melden via 0900-8844.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 19:51

Amstelveen heeft er een nieuw monument bij

Amstelveen – De gemeente heeft een gebouw aan Schokland 14 in Amstelveen Noord, dat vroeger dienst deed als telefooncentrale, tot gemeentelijke monument verklaard.

Corona Amstelveen vandaag 18:30

Extra hulp en zorg voor kwetsbare kinderen in Amstelveen

Amstelveen - Sinds de schoolsluiting werkt gemeente Amstelveen samen met scholen en kinderdagverblijven om kwetsbare kinderen en gezinnen in Amstelveen goed in beeld te krijgen en hun passende hulp te geven.

Kunst & Cultuur vandaag 13:30

Amstelveen steunt kunst & cultuurinstellingen

Amstelveen - Het college van B en W heeft samen met de gemeenteraad een eerste set aan maatregelen aangekondigd, zodat er bij kunst & cultuurinstellingen in Amstelveen geen zorgen hoeven te zijn over prestatie-eisen, medewerkers of de voortzetting van de bedrijfsvoering van de onderneming of instelling.

Wonen vandaag 11:12

Momenteel ca. 400 woningen en appartementen te koop in Amstelveen

Amstelveen - In de huidige corona-periode staan circa 400 woningen en appartementen te koop in Amstelveen. Dat meldt makelaar Geijsel Kroon, dat in verband met de coronacrisis potentiele kopers de mogelijkheid tot virtuele bezichtigingen biedt.