Politie Amstelveen, Facebook
112

Gewelddadige straatroof Rembrandtweg: politie zoekt getuigen

Amstelveen - Aan de Rembrandtweg in Amstelveen blijkt dinsdagavond 4 augustus een gewelddadige straatroof te hebben plaatsgevonden.

Bij de straatroof werd een slachtoffer met geweld beroofd van een armband. Dat meldt Politie Amstelveen op Facebook. De politie zoekt mogelijke getuigen van de straatroof.

De dader, van wie geen signalement is vrijgegeven, sloeg rond 21.15 uur toe, nabij de kruising met de Frans Halslaan en ging er daarna vandoor. De politie vermoedt dat er meerdere getuigen zijn, omdat het druk op straat was op het moment van het incident.

De politie hoopt dat mensen die iets gezien of gehoord hebben dit aan de politie melden. Dat kan door 0900-8844 te bellen en te vragen naar politiebureau Amstelveen. Anoniem melden kan ook via 0800 7000.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur vandaag 08:00

Open Ateliers Amstelveen 2020

Op 3 en 4 oktober openen kunstenaars hun deuren voor liefhebbers van schilderijen, beelden, fotografie, glaskunst, keramiek, lithografie en sieraden. Er is voor elk wat wils. Open Ateliers 2020 is dé manier om kennis te maken met kunst en de persoon erachter. Maar liefst 60 kunstenaars tonen hun werk. Het woord is aan Sunny Neeter en Corry Zwart. Beide kunstenaar én organisator van deze prachtige route langs diverse ateliers.

Corona Amstelveen gisteren 14:17

Dit zijn de nieuwste RIVM-coronacijfers in Amstelveen

Amstelveen - Uit de meest actuele corona-update van het RIVM (29-9-2020) blijkt dat het aantal positief geteste personen in Amstelveen opnieuw fors is opgelopen. Ook het aantal ziekenhuisopnames en overleden personen steeg.