Davey Photography, Davey Baas

Gewonde bij aanrijding op rotonde

Amstelveen - Bij een ongeval tussen een auto en een scooter op de rotonde Van Heuven Goedhartlaan/Groen van Prinstererlaan is donderdag aan het eind van de middag een jonge vrouw gewond geraakt.

De scooterbestuurster kwam op de rotonde in aanrijding met een afslaande auto en kwam daarbij hard ten val.

Toegesnelde ambulancebroeders ontfermden zich over de jonge vrouw, die uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. De politie was ter plaatse voor onderzoek naar de toedracht van het ongeval. 

Op de bewuste rotonde in Amstelveen gaat het vaker mis.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis. 

Zakelijk gisteren 09:44

JobZ: Centralpoint zoekt accountmanager

Amstelveen - Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux en gevestigd in Amstelveen, groeit nog steeds en zoekt een nieuwe accountmanager. 

Algemeen 25 mei 2020 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.