VLN Nieuws, Laurens Niezen
112

Gewonde bij brand in kassencomplex Aalsmeer

Aalsmeer - Bij een brand in een kassencomplex aan de Aalsmeerderweg in Aalsmeer is donderdagavond een persoon gewond geraakt.

Het slachtoffer werd bij het blussen van de brand door de brandweerlieden aangetroffen en had niet alleen brandwonden opgelopen, maar kampte ook met ademhalingsproblemen door rookinhalatie.

De brandweer heeft het slachtoffer direct gekoeld en vervolgens overgedragen aan de gealarmeerde ambulancedienst. Een rit naar het ziekenhuis was noodzakelijk.

112_bradn_kassencomplex.jpg
Foto: VLN Nieuws

Het is onduidelijk waardoor de brand in het kassencomplex is ontstaan. Bij de blusactie was ook veel politie aanwezig: een onderzoek naar het ontstaan van de brand is opgestart. Mogelijk verbeleven er personen illegaal in het complex, ook dat wordt onderzocht.


Meer nieuws

112 vandaag 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.

Algemeen gisteren 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.